Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux İlave Servis Ücreti Ve Aparat Ödetilmesi

23 Mart 2024 00:49

13.03.2024 tarihinde ZDG2024000000017 ve 18 numaralı faturalar ile toplam 79.434 TL tutarında Electrolux markasından çamaşır makinesi, kurutma makinesi, elektrikli ocak ve tam ankastre bulaşık makinesi satın aldım. 15 Mart Cuma günü servis geldi ve B****** U***, çamaşır makinesinin çalışmadığını, su gelmediği için bir tesisatçının bakması gerektiğini söyledi. Ne kurutma makinesi ne de çamaşır makinesinin nasıl çalıştığı hakkında bilgi vermeden ayrıldı. Ertesi gün eve bir tesisatçı çağırdım; bu da ekstra bir maliyet oldu. Meğerse B****** Bey vanayı açmamış. Ayrıca, kurutma makinesini gidere bağlamamış. Satın aldığım yeri aradığımda, her modelde aparatın çıkmadığını, eğer kabul edersem 450 TL karşılığında gelip takacaklarını söylediler. 'Yeter ki sorun çözülsün' diyerek kabul ettim ve ödemeyi yapmaya razı oldum. Çünkü kurutma makinesini çalıştırdığımda üç kez suyu elle boşaltmak zorunda kaldım ve kurutma makinesinin su haznesi çok yüksekte; taşırken her yere su saçılıyor. Maalesef 1 saat sonra telefonla bilgilendirildim. İlk servis geldiğinde bağlatmadığım için bana eksik bilgi verildiğini ve 450 TL aparat ücreti ile 500 TL servis ücreti olmak üzere toplam 950 TL ödemem gerektiğini söylediler. Satın alırken, aparatın olmadığı ve gidere bağlanamayacağı bilgisi verilmedi. Eğer bilgilendirilmiş olsaydım, bu ürünleri satın almayabilirdim. Servis geldiğinde de herhangi bir bilgi verilmedi ve yine 950 TL ödemem gerektiği söylendi. Ertesi gün aparatı 950 TL karşılığında bağlamak için servis randevusu veren firma, numaramı yanlış yazmış ve sabah 9'dan akşam 6'ya kadar bekledim, ancak gelmediler. Telefon ettiğimde S****** Hanım, çok yoğun olduklarını ve beklersem iki saat içinde gelebileceklerini söyledi. Çalışanların bizim vaktimizin bol olduğunu düşündüklerini ve ertesi gün için saat belirtmeden randevu vermeye kalkıştıklarını kabul etmedim. Bana bir saat aralığı vermek zorunda olduklarını, tüm Cumartesimi onları bekleyerek geçiremeyeceğimi söyledim ve nihayetinde nazlanarak 15:00 ile 18:00 arası bir randevu aldım. Electrolux'ten bu sorunu acilen çözmesini ve bilgi verilmediği için benden istenen 450 TL ve 500 TL'lik ücretin iadesini talep ediyorum. Tüketici Hakları'na da şikayette bulunacağım. İlk bağlamaya gelindiğinde takılmazsa ilave ücret ödemek zorunda kalacağımı nereden bilebilirim? Bu bilgi baştan verilseydi, belki bu ürünleri almayacaktım ya da başka bir model tercih edecektim. Electrolux'ten bir şey almak isteyenlere örnek olması dileğiyle acil çözüm bekliyorum.

25 Mart 2024 08:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Burak sonucu yetersiz buldu

Kurutma Makinesi Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Eylül 2025 13:30
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Müdahalesi Sonrası Kurutma Makinem Hasar Gördü, Değişim Talep Ediyorum

09 Aralık 2025 20:30
yetkili-servis-mudahalesi-sonrasi-kurutma-makinem-hasar-gordu-degisim-talep-ediyorum-4.jpg
yetkili-servis-mudahalesi-sonrasi-kurutma-makinem-hasar-gordu-degisim-talep-ediyorum-3.jpg
yetkili-servis-mudahalesi-sonrasi-kurutma-makinem-hasar-gordu-degisim-talep-ediyorum-2.jpg
yetkili-servis-mudahalesi-sonrasi-kurutma-makinem-hasar-gordu-degisim-talep-ediyorum-1.jpg
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Çamaşır Makinesi Filtresi İçin Yetersiz Garanti Ve Destek Mağduriyeti

07 Haziran 2025 22:36
Tüm EW7H389ST Şikayetlerini Gör