27 Kasım 2023 15:055.448

Şimdi şikayetimde birkaç düzeltme yaptım. Konuyu zaten firma olarak biliyorsunuz. Electrolux hortumuyla ilgili.
Düzeltme yapmamın belli başlı nedenleri var.
Birincisi;müşteri temsilcisiyle konuştuktan hemen sonra sikayetvar.com''da şikayetimi yazmaya başladım. Fakat şikayetimi oluşturmaya çalışırken sürekli son bölümde hatalar almaya başladım.
İşte "Site bakımı var" ya da " Şikayetiniz yayınlanamadı" "Bilinmeyen bir hata oluştu" gibi hatalar. Bu yüzden aynı cümleleri kuramadığım farklı farklı birkaç şikayet yazıp tekrar denedim ve sonuç olarak hepsinde hata aldım. Şikayetimin yayınlanamadığını düşündüm ve o gün sinirden sayfayı kapattım. Bugün fark ettim ki şikayetim zaten yayımlanmış ama aynı şikayetlerimi defalarca yayınlamışlar.

İkinci neden; 2 ay* değil, 4 ay önce alınmış bu elektronik cihaz. Bunun için gerçekten üzgünüm. Önce faturasına bakmalıydım. Hafızam beni yanıltmış. Tekrar Tekrar özür dilerim.

Bugün Electrolux g. M. Aradılar sanırım. Pek anlayamadım. Çünkü uzun ve yorucu bir gece geçirdim ve uyuyordum. Fatura ve ürün etiketini benden istediler. Onu da paylaştım ve "sadece marka görsün" seçeneği yerine uykusuzluktan "herkes görsün" u seçmişim. Bütün kişisel verilerimiz o faturada yazdığı için şikayeti tamamen silmek zorunda kaldım. Çünkü fotoğrafı tekrar kaldırmanın başka bir yolunu bulamadım.

27 Kasım 2023 11:55

Fatura ve etiket bilgileri

27 Kasım 2023 16:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz Sn. Gokhan A., Markamızı tercih ettiğinizden ve değerli zamanınızdan vakit ayırıp görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Görüşleriniz firmamız ve bizler için çok kıymetlidir. Shape living for the better sloganımız ile çıktığımız müşteri memnuniyeti yolculuğumuzda, güvenilir hizmet anlayışı ile çalışan firmamızın, mevcut durumda da yüksek olan standartlarını daha da yükseğe taşıyacak olan önerilere her zaman büyük bir ilgi gösteririz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Bizlere hafta içi ve cumartesi 09:00 – 19:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz ile iletişime geçmeniz halinde size konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Bizlerde en kısa sürede size dönüş yapacağımızı ve konuyu sizlerden tekrar dinlemek istediğimizi bildirmek isteriz. Görüş ve önerilerini paylaşan tüketicilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Electrolux Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2023 13:20

Faturada yer alan kişisel verilerimizi açık seçik paylaşmak yerine üzerlerini kırmızı şeritle sansürleyerek paylaştım ve Electrolux'ten tarafıma dönüş yapıldı. Fatura bilgilerimi (satın alan kişi isim-soy isim, ev adresi, t. C. No vs ) görünür bir şekilde sikayetvar.com a yüklememi istediler. Kişisel verilerinizin kötü amaçlı insanların eline geçebileceğini düşünerek bu isteklerini yapamayacağımı söyledim ve bana "o zaman [email protected]" a gönderin dediler. Faturaları şikayet numaramla birlikte açık seçik onlara gönderdim. Bu olaydan sonra dönüş yapılmadı

29 Kasım 2023 13:57

Bugün yazdığım gelişmenin hemen sonrası Electrolux tekrar iletişime geçti Ve bana söyledikleri "Belgelerimin incelendiği ve müşteri Memnuniyeti amacıyla cihaz parçasının garanti kapsamında değerlendirilip değişeceği, yine yaşadığım ilde yer alan bir Yetkili Servisten bu parçayı alacağım ama parçanın yurt dışından gelmesi nedeniyle parça servise ulaştığında bunu alabileceğim tarafıma söylendi. Bu üründen bir anneme ve bir de kendi ailem için almıştım. Başıma böyle bir sorun geldi. Electrolux'e "müşteri memnuniyeti odaklı" yaklaşımı ve ilgilerinden dolayı tüm tüketiciler adına teşekkür ediyorum. Parçanın gelmesini bekleyeceğim.

20 Aralık 2023 00:49

Bunu yazmayacaktım ama yazmak zorunda hissettim. Çalıştığınız yetkili servis ile ilgili süpürge hortumu hakkında değişim verdiğiniz gün "Çankaya Yetkili Servisiniz" beni aradı. Tarafıma söyledikleri aynen şöyle "Parça Değişimi olacak, lütfen eski parçayı getirir misiniz. Bu parçayı getirmezseniz işlemleri başlatamam" Ben de tamam getiririm ama yakin bir zamana kadar getiremeyeceğimi söyledim. "Tamam parçayı getirmeden, sipariş veremiyoruz siz getirdikten sonra ancak sistemden giriş yapabilirim vs vs" gibi cümleler. Yani servisin kastettiği şu : Parçayı getireceksiniz, bu sayede sipariş oluşturulacak ve Yurt dışından da sipariş gelecek Aradan bir sure geçti yine beni benzer durum hakkında aradılar bir kez daha. Yine tamam dedim En son 2-3 gün önce aradılar ve söyledikleri şey; " Gökhan Bey parçayı getirmediniz,1 ay olacak bu hakkinizi kaybedeceksiniz, değişim alamayacaksınız " gibi sözler üzerine "İstanbul'dayım ve parçayı bu hafta içinde getiririm" diye cevap verdim Neyse götürdüm bugün servise hortumu ve ben bana söylediği gibi kayıt oluşturacak diye beklerken, eleman içeriden yeni hortumla geldi Ben de bekliyorum ki oradan kayıt oluşturacak da, yeni parça için sipariş verecek de Ya adam bana resmen yalan üstüne yalan söylemiş. Hortumu götürmeden de yenisi gelebiliyormuş. Madem hortum ben eskisini getirmeden geliyordu ne diye beni sıkıştırıp duruyorsun be adam. Abi ürün geldi, sen de gelirken eskisini getirir misin desene. Bana ne diye yalan üstüne yalan soyluyorsun Bilin istedim

Electrolux Süpürge İmalat Hatası

Gülten
Gülten
Electrolux
11 Eylül 2023 12:233.907

Alabilecekken o kadar markanın arasında Electrolux süpürgeyi almam büyük talihsizlik. Pandemi esnasında aldığım elektrik...

Electrolux Süpürge Ayıplı Ürün Problemi

Yusuf
6 Mart 2024 14:171.720

Electrolux a. Ş Müdürlüğüne yapmış olduğum ayıp ürün hakkında bilgi verecektim, yaklaşık 3 ay öncesinde bu serüven başla...

Electrolux Süpürge Pişmanlığı, Sorunun Çözülmemesi

Ferhat
18 Kasım 2023 11:501.692

"Şikayet sonrasında genel merkezden iletişime geçip sorununu hemen çözdüler teşekkür ederim."

Fuat
12 Şubat 2024 23:584.768

Electrolux marka elektrikli süpürge almıştım. Satış yapan arkadaş, bize kasko yaptırmamızı tavsiye etti ve biz de kabul ...

Tümünü Gör
Electrolux İle Süpürmek İçin Herkül Olmak Gerekiyor

Electrolux İleSüpürmek İçin Herkül Olmak Gerekiyor

Orhan
Electrolux Hygenic 800 Süpürgemiz Süpürmüyor!

ElectroluxHygenic 800 Süpürgemiz Süpürmüyor!

Sibel
Electrolux Süpürge Aldım Tekerleği Kırıldı!

ElectroluxSüpürge Aldım Tekerleği Kırıldı!

Yücel
Electrolux Süpürgenin Garanti Denip Garantisiz Olması

ElectroluxSüpürgenin Garanti Denip Garantisiz Olması

Electrolux Süpürgede Çekim Sıfır Hiç Çekmiyor!

ElectroluxSüpürgede Çekim Sıfır Hiç Çekmiyor!

Yıldız
Electrolux Elektrik Süpürgesi Çok Kötü!

ElectroluxElektrik Süpürgesi Çok Kötü!

Soner

Öne ÇıkanKonular