Muhammet sonuçtan çok memnun

Rezervuar Su Dolum Sorunu Ve Garanti Belgesi Eksikliği

11 Aralık 2024 00:54
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Rezervuara su dolumu çok az yapıyor ya da hiç doldurmuyor musluğu kapatıp açtığımızda daha fazla akmaya başlıyor. Sonrasında dikkat etmediğimiz takdirde klozetten su akıntısı oluyor. Konuyla ilgili müşteri hizmetleriyle görüşmemde daha önce servisin garanti kapsamında geldiğini ve ücret vermek istemediğimi belirttim. Çünkü ürün yeni bir ürün 1 Ağustos 2022 tarihinde müteahhit firma tarafından bizlere teslim edildi. Ürünün üzerinde bilgiler mevcut ama garanti belgesini vermedi. 2023 haziran ayında servis tarafından kontrol edilip yapıldığını belirtim irtibat numarasınını istediğimde sistemde göremediğini belirtti. Ancak daha önce görüştüğüm arkadaşlar sorun yaşarsanız ulaşın. Bilgisini aktardılar. İletişim numarasını bulamıyorum. Daha önce de buradan yazdım. Yardımcı olunmadığı için şu an tekrar yazmak zorunda kaldım.

11 Aralık 2024 00:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Muhammet G. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

17 Aralık 2024 12:15

Teşekkürler

Tolga sonuçtan memnun

Tolga
29 Temmuz 2024 14:29
"ECA genel yetkililerine çözüm için olan çabaları için teşekkür ederim. Yereldeki servislerin umursamazlığından kaynaklı sorunları ve onların açıklarını kapatmaya çalışmaları sevindirici bir durum. Teşekkürler..."
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
18 Ağustos 12:17
Muhammet sonuçtan çok memnun

ECA Serel Klozet Su Akıntısı

08 Haziran 2024 16:54
"Gerçekten çok ilgilenildi hemen yetkili servis tarafıma ulaştı parça değiştirildi teşekkürler"
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
29 Ocak 2024 17:16