ECA Proteus Premix Kombi İle Sürekli Hata Ve Ulaşılmaz Destek

20 Ekim 2024 15:339.284

ECA Proteus Premix hayal kırıklığı
Ne kadar Türk malının yanında olmak istesem de maalesef bir yıl bile olmadan hata veren kombimden sıkıntı yaşamaya başladım.
2023 yılında aldığım ve sadece bir kış bile kullanmadığım kombi bugün E82, E35, E54 hatası veriyor.
İlginç olan kısım, reset düğmesine basıyorum, her defasında farklı bir uyarı var.
Kombi üstüne yapıştırılan 02222218090 numaralı numarayı arıyorum, kimseye ulaşamıyorum.

20 Ekim 2024 15:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Mahmut A. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

21 Ekim 2024 12:08

Merhaba dün yaşadığım problemle ilgili ECA servisinden hemen aradılar kayıt açıp yarın geleceklerini ilettiler. Bugün ise yetkili servis geldi durumu anlattı bir parçadan kaynaklı olduğunu belirti sorunu çözdü hızlı servis ve çözüm odaklı durumundan dolayı teşekkür ederim

İlhami
İlhami
6 Kasım 2024 23:20

E82 baca ile ilgili diyorlar servis diğer kotlar fazla resetleme sebebi olabilir

ECA Kombi İle Bitmeyen Sorunlar

Fatih
Fatih
19 Ekim 2024 23:187.678

"Özellikle teknik servis Ahmet Moralı beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Gece saat 23.00 da olsa gelip 1 saat boyunca arıza kaynağını tespit edip müdahale etti"

Garanti Kapsamında Olmayan Servis Ücreti Şoku

Eser
Eser
29 Kasım 2024 10:248.390

Tavsiye üzerine ECA Proteus Premix kombi aldım. Halen 3 yıllık garantisi bulunmakta. İlk kez F52 kodunda hata verdiği iç...

2 Destek

Tümünü Gör
ECA Kombi Sıkıntısı!

ECA Kombi Sıkıntısı!

Ömer
ECA Citius Premix Marka Kombi Sorunu!

ECA Citius PremixMarka Kombi Sorunu!

Hüseyin
ECA  Arceus 27 KW Elektrikli Kombi Yandı

ECA  Arceus 27 KWElektrikli Kombi Yandı

Mikail
ECA Kombi Tam Bir Pişmanlık!

ECA Kombi Tam BirPişmanlık!

Sevil
ECA Kombi Arızası