ECA Musluk Perlatör Parçası

ECA Musluk Perlatör Parçası
22 Mayıs 2024 20:55855
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
ECA yetkililerine teşekkür ederim. Çok kısa sürede arayıp sorunumu çözdüler. Değerli bir marka olarak beklentileri karşılıyorlar.

10 yıl garantili olduğu için güvenilir bir marka olduğunu düşünerek aldığım ECA musluk perlatörü, 1 yıl dolmadan soyulmaya başladı. Servisle iletişim kurduğumuzda, bu parçanın garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Bu konu hakkında iletişim kurabilirsiniz. İletişim telefonu: 0505********75 H****** M***

22 Mayıs 2024 20:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Saadet M. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA‑SEREL Çağrı Merkezi

27 Mayıs 2024 17:30

28 Mayıs 2024 10:00

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

ECA Nin Luna Serisi Batarya Sorunu

Ender
Ender
2 Mart 2024 10:452.187

Şikayetvar. ECA markasının Luna serisi mutfak bataryasını aldım ve 10 yıl garantili olduğu söylendiği için içim rahat bi...

ECA Batarya Delindi Garantiden Değiştirilmedi

Aysun
Aysun
22 Ağustos 2024 20:572.538

"Merhaba ECA firmasına teşekkür ederim müşteri ve ürününe sahip çıktı markayı herkese tavsiye edeceğim"

ECA Banyo Bataryasında Beklenmedik Kalite Sorunu

8 Ekim 2024 16:57732

ECA marka banyo musluk bataryasında kavlamalar meydana geldi. Ürünün garant...

ECA Banyo Bataryasında Beklenmedik Kalite Sorunu

Garanti İçin Fatura Çıkmazı: Müşteri Mağduriyeti