Tümay sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 00:16
Tümay'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Şikayetvar adresine sesimizi duyurduğu için ardından ECA çalışanlarına bölge sorumlusuna teşekkürlerimi iletiyorum destekleri için iyi çalışmalar.”

ECA bayisinden satın aldığım iki adet klima için montaja gelen Gebze servisinin yetkilisi dairemde perde beton olduğunu söyledi karot çağrılması ve duvarın delinmesi gerektiğini söyledi. İki daire için 1500 TL'ye karotçu ile anlaştım gelip işlem yaptı fakat tuğla çıktı ve perde beton olmadığı anlaşıldı.
Servis yetkilisinin iş bilmemesinin bedelini ben ödedim ECA firmasından konu ile ilgili çözüm bekledim fakat ilgileniyoruz deyip sadece bekletiyorlar. Hizmet memnuniyet diye bir düşünceleri yok her şey malı satana kadar.

profile profile
07 Ağustos 2023 00:24 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın Tümay H. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

15 Ağustos 2023 17:48

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
20 Temmuz 2023 12:53
ECA Servisi Montaj Sorunları
ECA Servisi Montaj Sorunları
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
17 Eylül 2023 11:59

Ece
25 Temmuz 2023 19:07
ECA Klima Montajı
Müberra sonuçtan hiç memnun değil

Müberra
23 Mayıs 2023 22:07