Cabir sonuçtan hiç memnun değil

E. C. A Elbistan Servisi

13 Ekim 2023 22:46

Hepsiburada dan 7 Temmuz 2023 te aldığımız e c a kombi montajı depremde hasar göre evin tadilatı çok sürdüğü için gecikti. Montajı yapıldıktan sonra servis açmaya geldi ama kazan kulağı kırık olduğu için açamadı. Bizden almadınız aldığınız yere gidin gibi cümleler duyduk. Servis rapor tutmadan ne iade ne değişim ne de tamirat yapamayacağımıza göre bizi zora durumda bırakıp kapsamında değil ücret karşılığı 6800 TL gibi fahiş bir fiyata kazan değişimi yapacaklarını söylüyorlar. Kombinin dışında hiçbir hasar ve deformasyon yok. Biz servise sorduğumuzda fabrikaya mail attık tamir onaylanmadı diyor ama müşteri hizmetlerini aradığımızda onlar servise sorduğunda fabrikadan haber beklediklerini söylüyor. Müşteri hizmetlerini de yanıltıyor. Garanti kapsamında ürünün tamirini istiyoruz.

13 Ekim 2023 22:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Cabir T. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

16 Ekim 2023 14:43

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

16 Ekim 2023 21:00
E. C. A Elbistan Servisi

'' Bilgi verildi''demişsiniz Verilen bilgi: 1. Aldığınız yere gidin 2. Yapacak bir şey yok. 3. Garanti kapsamına girmiyor. 4. Hakem Heyeti'ne gidin. 5. Mahkemeye gidin. Gitseniz de bir şey çıkmaz.

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe

24 Haziran 2024 21:40
"Teşekkürler"
Mehmet sonuçtan memnun

02 Nisan 2024 20:26
"Ankara bölge sorumlusu Arda bey e ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."
Fatos sonuçtan çok memnun

Fatos
30 Ocak 2025 15:20
"ECA genel merkezden arandım konu ile çok ilgilendiler. Servis ücret iadesi yaptılar. Ücret dışında ki rahatsızlıklarım için sonra ki süreçte destek olmak için kendi iletişim bilgilerini verdiler. Ve tekrar aynı sorun yaşanmaması için alınabilecek önlemleri araştırıp benimle paylaştı Arda bey, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum."
ECA Kombi İle Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis Hizmeti
ECA Kategorileri