Helin sonuçtan hiç memnun değil

Helin
30 Mart 2023 20:18

Ebebek'ten Prego park yatak aldım oda yapmayacağım düşüncesi ile kaliteli bir ürün alayım dedim ürün fazlasıyla övüldü ancak verdiğimiz paraya yazık oldu. Yatak yan yatıyor yamuk çocuk doğalı bir buçuk ay oldu toplam 10 defa uyuyamamıştır. Mağazaya götürdük parçası deyip parça değiştirdiler. Bir daha götürdük servise dediler, servis yaptık dedi gönderdi ertesi gün daha beter halde yatak yamuk yan yatıyor sallanma aparatları kendi kendine kapanıyor çocuk korkuyla uykusundan kalkıyor. Ben bir daha servise göndermek istemiyorum her sorun için daha beter geliyor ve en az 1 ay ürün bekliyoruz bana iademi yapın ürününüzü alın sadece adı var ve çözüm yok!

12 Nisan 2023 15:26

Ebebek'ten aldığımız park yatak her defasında sorun çıkarmasına rağmen üründe bir şey yok deyip tekrar gönderiyor servis. Paramızla mahvolduk resmen yine sorun yok diye cevap gelmiş firmadan. Prego markası iyi diye aldık kötü bir marka çıktı pişmanlıktan başka bir şey değil Ebebek'ten bir şey almak mı tövbe ettik! Çocuğum kucağımda uyuyor 2 aydır resmen sürekli servis süreci yaşamaktan ürününüzü istemiyorum bunu anlayın mahkeme süreciyle uğraştırmayın insanları çocuğumun sayenizde düzeni kalmadı!

Ek
Ek

Tuğçe

Aynı sorun bizde de var sorun çözüldü mü ne oldu

Melis
14 Nisan 21:35
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim İki Haftadır Gönderilmedi Ne İptal Ne İade Yapılamıyor

Zuhal
01 Aralık 21:53
Azzeddine sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Sistem Arızası Nedeniyle Değişim Hakkımızı Kullanamıyoruz Mağduriyet Yaşıyoruz

Azzeddine
23 Ağustos 18:57