e-Devlet (Turkiye.gov.tr) Üzerinden Yaptığım Başvuru Yok Sayılıyor?

e-Devlet (Turkiye.gov.tr) Üzerinden Yaptığım Başvuru Yok Sayılıyor?
02 Ocak 2023 12:17

30/12/2022 tarihinde saat 17:15'de e devlet üzerinden "Son Kez 4/c Sigortalısı Olanların Er veya Erbaş Olarak Silah Altında veya Yedek Subay Okulunda Geçen Süreleri Borçlanma Başvurusu" ekranından askerlik borçlanması yaptım. Buna ilişkin ekranda "Başvurunuz kuruma başarıyla iletilmiştir. Bu hizmeti kullanarak başvurularınızı talep edebilirsiniz" şeklinde yeşil Punto ile yazılı uyarı da gelmesi üzerine başvurunun tamamlandığını anlayarak bu ekranın görüntüsünü cep telefonum ile çektim. Ancak 02/01/2023 tarihinde başvurumun ne aşamada olduğunu anlamak için e - Devletime girerek baktığımda herhangi bir başvurumun olmadığını gördüm.

Bu durumun düzeltilerek 30/12/2022 tarihli başvuru dilekçemin kabul edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde 2022 yılında yapılan başvurularda günlük 69 TL askerlik borcu ödemesi 2023 yılında yapılması durumunda günlük 106,75 TL olarak güncellendiğinden 540 günlük askerlik borçlanması yapmam halinde 20.385 TL zararım oluşacaktır. Bu hususun düzeltilmesini saygılarımla arz ve talep ediyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Terhis Oldum Ama E-devlet Hâlâ Silah Altında Gösteriyor

04 Aralık 03:07

Terhis Oldum, E-Devlet’te Hâlâ Asker Görünüyorum!

24 Ağustos 04:03
Terhis Oldum, E-Devlet’te Hâlâ Asker Görünüyorum!
Tüm e-Devlet | Turkiye.gov.tr Askerlik Şikayetlerini Gör
e-Devlet | Turkiye.gov.tr Kategorileri