E-Devlet (Turkiye.gov.tr) EYT Başvurusu

193 Görüntülenme
EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) başvuruları için Türkiye'nin resmi elektronik hizmet portalı olan E-Devlet'te karşılaşılan sorunlar, genellikle sistemsel hatalar, kimlik doğrulama sorunları veya başvuru işlemlerinin tamamlanamaması şeklinde ortaya çıkabilmektedir. Sorunlar, kişinin başvuru sürecini tamamlayamamasına veya işleminin onaylanmamasına yol açabilir.
Şikayetvar
Şikayetvar Çözüm Uzmanı 27 Eylül 2023 09:12

Olası Nedenler:
Sunucu Yoğunluğu: Birçok kişi aynı anda sisteme erişmeye çalıştığı zamanlar sunucu yoğunluğu olabilir.
Hatalı Bilgi Girişi: E-Devlet şifresi veya T.C. kimlik numarası gibi bilgilerin yanlış girilmesi.
Tarayıcı veya İşletim Sistemi Uyumsuzluğu: Eski bir tarayıcı ya da işletim sistemi kullanıldığı zaman site düzgün çalışmayabilir.
Geçici Teknik Arızalar: E-Devlet sisteminin geçici olarak çökmüş olması veya bakım çalışmaları nedeniyle hizmet dışı olması.

Ne Yapabilirsiniz:

Bilgilerinizi Kontrol Edin: T.C. kimlik numarası ve E-Devlet şifrenizin doğru olduğundan emin olun.
Tarayıcı Geçmişini Temizleyin: Tarayıcı çerezleri ve önbelleği temizleyin, bu sorunun çözümüne yardımcı olabilir.
Farklı bir Tarayıcı veya Cihaz Deneyin: Farklı bir internet tarayıcısı veya farklı bir cihaz kullanarak tekrar deneyin.
Son Güncellemeleri Kontrol Edin: Tarayıcınızın ve işletim sisteminizin en güncel versiyonunu kullanıyor olduğunuzdan emin olun.
Teknik Destek Alın: E-Devlet müşteri hizmetleri ile iletişime geçin veya resmi web sitelerinden duyuruları takip edin.
Bekleyin: Eğer sunucu yoğunluğu veya teknik bir arıza varsa, sorunun çözülmesini beklemek gerekebilir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, Şikayetvar üzerinden durumunuzu belirtebilir ve çözüm arayabilirsiniz. Yazılan şikayetleri okuyarak çözüm önerisi olarak kendiniz de uygulayabilirsiniz.

Oyla

İlgili Şikayetler

E-Devlet'te Sigorta Süresi Hesaplamasında Hata

Mevlüt
31 Mayıs 19:48

E-Devlet Emeklilik Başvurum Kayıtlı Görünüyor, İşleme Alınmıyor!

Hakan
05 Mayıs 11:16

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Emeklilik Maaşı Bilgilendirmesi Hakkında Belirsizlik!

Fatih
28 Ocak 20:19

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Emekli Maaşında Beklenmedik Düşüş

Muammer
28 Ocak 09:07

E-devlet Hesaplama Şikayeti

Cengiz
24 Ocak 09:08

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Emeklilik Başvurusunda Prim Günlerim Yanlış Gösteriliyor

Nasuh
17 Ağustos 2024 02:29

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Bedelli Askerlik Ücreti Ödeyememe (Borcunuz Bulunamadı)

Utku
02 Ocak 2024 18:45

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Askerlik Tezkeresi Tarih Hatası

Ferhat
28 Aralık 2023 15:01

E-Devlet (Turkiye.gov.tr)  4,5 Aydır EYT Emeklilik Başvuru Sonuçlanmadı!

Ayhan

01 Eylül 2023 14:11

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) EYT Emeklisi Olarak Banka Değişimi Yapamıyorum

Neşe
14 Ağustos 2023 19:43

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) EYT İşlemim Hala Beklemekte!

Yasin
14 Ağustos 2023 15:39

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) EYT Dilekçe Verdim, Hala Emekli Olamadım

Cengiz
04 Ağustos 2023 11:48

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) EYT Emeklilik Prim Gün Sayısı Neden Ve Ne Kadar Eksik?

Yücel
03 Ağustos 2023 12:24

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) EYT Başvurum Sonuçlanmadı

Yaser
28 Temmuz 2023 15:04

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Emeklilik Maaşı Ne Zaman Bağlanacak?

Hale
27 Temmuz 2023 02:15