E-Devlet | Turkiye.gov.tr Engelli Raporu Ve Kimlik Kartı İşlemlerinde Sürekli Hata

25 Ekim 2024 10:03

E-devlet sistemindeki engelli raporumu diğer kurumlar göremiyor. %47 engelli raporum var askerlikten muaf için başvuru yaptım fakat her defasında sağlık kurulu raporu bulunmamaktadır diye hata vermektedir. Ayrıca engelli kimlik kartı işlemini yaparken sürekli hata veriyor. Devletin biz engelli vatandaşlara verdiği imkanlardan yararlanamamak gibi bir mağduriyet içerisindeyim. Bu hatanın çözülmesini rica ediyorum.

21 Ocak 2025 01:38

Askerlik muafiyetim hala onaylanmadı. İşitme engelli ve tip-1 diyabet hastasıyım, %47 engel raporum var. 2024 Kasım ayından beri uğraşıyorum, 26.12.2024'te heyete girdim ve askerlik yapamazsın dediler, doktor kontrollerinde de söylendiği gibi. Fakat e-devlete girilmedi ve elimde bir belge yok. İşe gireceğim askerlik ile ilişiğimin olmaması isteniyor fakat elimde bir belge olmadığı için işe giremiyorum, 2 aydır bunları bekliyorum. Bağlı olduğum askerlik şubesini aradığımda ise açan olmuyor hemen kapanıyor. Lütfen bu durumu çözün, bir an önce halledip iş başı yapmak zorundayım. Eklediğim görselleri incelediğinizde gereksiz uzun ve saçmalıklar silsilesi olduğunu fark edeceksiniz. Umarım sorunu bir an önce çözersiniz. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

25 Ekim 2024 09:43

E-devlet üzerinden Engelli kimlik kartı başvurusu hata veriyor. %47 engelli raporum bulunmaktadır ve engelli kimlik kartı çıkarmak istiyorum. Başvuru yaparken hata oluştu diyor ve başvuruyu tamamlayamıyorum. Bu sorunun çözülmesini rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ahmed
Ahmed

Lütfen, sorununuzun hızlı bir şekilde çözülüp çözülmediğini veya hala devam edip etmediğini sormak istiyorum. Oğlumun %95 engellilik raporu var ve otizm hastası. Zorunlu askerlik hizmeti alım merkezine gittim ve oğlumun sağlık raporunu gösterdim. Bana askerlik hizmetinden muafiyetin kısa sürede verileceğini söylediler, ancak 20 gün geçti ve elektronik durumunda hiçbir değişiklik olmadı. Gecikme nedeniyle herhangi bir ceza almaktan çok endişeliyim. Onlara tekrar gitmemi mi yoksa evrak işlerini tamamlamalarını beklememi mi tavsiye edersiniz?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

e-Devlet | Turkiye.gov.tr Kategorileri