E-Devlet (Turkiye.gov.tr) 150 Bin Tl Faizsiz Evlilik Kredisi

20 Haziran 2023 16:13

Aile ve gençlik bankası adı altında e devlet sayfası üzerinden 1000 TL başvuru ücreti gönderdik. Başvuru sayfası falan yokmuş, resmen e devlet sayfasını aynı şekilde kopyalayıp T. C. Kimlik numaralarımızla işlem sağlıyorlar. Şifrenizi yanlış yazsanız bile direk e devlet sayfası gibi ekran karşınıza gelip seçenekler çıkıyor. Kredi miktarları görsellerde mevcuttur. Bu işin peşini bırakmayacağım, yapanı bulacağım. Türkiye Cumhuriyeti toprakları altında yatacaklar, garibanın hakkını yedirmeyeceğim.

Yorumlar (13)

Rukiye
Rukiye

Aynı durumu bende yaşadım ne yapmalıyım nereye şikayet etmeliyim

Adem

Tek çözüm Google'dan bu şahısların reklamlarına şikayet etmek başkalarınında canı yanmasın diye. Biz her yere başvurduk bir cevap sonuç alamadık. Savcılığa gitmende fayda var belki çok şikayet bu konuda var diye savcılar dikkate alır

Adem

Kesinlikle savcılığa gidin. Böyle insanları yaptıkları yanlarına kar kalmasın. Ben TV kanallarına yazdım. Savcılığa verilen dilekçeyi istediler yarın savcılığa dilekçe verilecek. Yarın TV kanalına gidecek. Haber olacak yazık başkaların canı bari yanmasın

Ramazan
Ramazan

1 hafta önce e devlet üzeri gibi görünen sayfadan giriş yaptım 2000 bin tl ön ödeme aldılar olmasa 1 iş günü içinde geri yatacak dedi hani nerede ne başvuru oldu ne de parayı geri yolladılar ne yapmam gerekiyor polise mi gitmem gerekiyor yücel gezer adına gönderdim bir de sizde de oldu mu

Adem

Bizim çocuklarda böyle para kaptırfılar. Şahısa giden nir para ne için paranın yattığı açıklaması fekonta var yarın savcılığa gidecekler. Şu an site kalkmış.

Sultan
Sultan

Evlilik kredisi adı altında başvuru yaptık 2000 TL istediler sahte başvuru olmasın dendi gönderdiğim adamın adi IBAN'ı ekran fotoğrafını altım nasıl çözüm sağlayabiliriz

Adem

Bu reklamı yusuf rüzgar diye bir şahıs vermiş. Banka IBAN başka şahıslar üzerinden yönlendiriliyor. Google'dan şikayet ettim inceleme yapılacak şu an reklam kalkmış gibi görünüyor

Zehra
Zehra

Sonuç alabildiniz mi?

Hediye
Hediye

Ücreti kurtarabildiniz mi acaba biz daha fazlasını gönderdik çözümü var mı

İbrahim
İbrahim

Bende direkten döndüm

Ekin
Ekin

Benimde karşıma çıktı rastgele tıkladım e devlete yönlendirdi, sayfa açıldı kredi tutarı ve vade süresi seçenekleri çıktı. Ad soyad IBAN istedi girdim bu bilgileri. Altta 1000 TL ücret ( iade sonra sağlanacağı ) bilgisi mevcuttu. Ben de ilerlemeyip başka bir tarayıcıdan şartlara bakayım dedim bir daha o sayfaya geri dönemedim. Neyse ki bir ödeme sağlamadım, bu konularda pinpirikliyim dikkat ederim . Sizde ödeme kısmında ilerleme nasıl oldu. Yani IBAN falan mı verildi. Orada öyle bir ibare görmedim. Benim sadece endişelendiğim t. C. Ve e devlet şifrem alınmış olabilir mi?

Songül
Songül

T. C. Ve e devlet şifrenizin alınma ihtimali var evet, bu yüzden şifrenizi sizinle ilgili şeyleri çağrıştırmayacak şekilde değiştirin. Sık sık noktalama, sayı ve büyük küçük harf kullanarak değiştirin

Kubilay
Kubilay

Aile ve gençlik bankası adı altında e devlete Google üzerinden giriş yapıyor sayfa ve sizden 1000 TL istemişler ama ben bütün işlemleri tamamlayınca 3000 TL istiyor ve IBAN'ı ve gönderdiğin kişinin adını görüyorsun gönderince de dekont göndermeni bekliyor ben göndermedim tabi başka böyle bir sayfayla karşılaşan varsa yazsın lütfen

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

e-Devlet (Turkiye.gov.tr) Sahte Başvuru Sayfası

28 Eylül 2023 20:07