Dyson'dan Filtre Temizleme Aparatı Çıkmadı

15 Mart 2024 19:194.369
Duru'nun Teşekkür Mesajı
En kısa sürede ilgilendiğiniz ve sorunumuzu çözdüğünüz için teşekkür ederiz.

Aralık sonunda Dyson Airwrap setinden aldım. O dönem kutuyu açıp sadece düzleştirme aparatını kullanmaya başladık. Bütün aparatları açmamıştık. Sonrasında diğer aparatları da açıp kullanmaya başladık ve bir süre sonra Dyson da beyaz bir ışığın yanıp söndüğünü gördük. İnternetten ne anlama geldiğini baktığımızda filtrenin temizlenmesi gerektiği yazıyordu ve bunun için kutuda bir aparat olması gerektiği. Kutunun içini tamamen boşalttık fakat filtre temizleme aparatı çıkmadı. Bunu fark ettikten sonra müşteri temsilcisini aradık fakat bir türlü bağlanamadık. Fitre temizleme aparatımız kutudan çıkmadı ve bunun çözülmesini istiyoruz.

18 Mart 2024 12:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

26 Eylül 2024 18:43

En kısa sürede ilgilendiğiniz ve sorunumuzu çözdüğünüz için teşekkür ederiz.

Eda
Eda
27 Kasım 2025 16:05

Almış olduğum Dyson Airwrap içinden filtre temizleme fırçası çıkmadı. Aldığım firma olan Media Markt ile iletişime geçmeye çalıştım fakat bir türlü bağlanamadım sorunum giderilemedi. Konu ile ilgili destek bekliyorum aksi halde yasal haklarımı kullanacağımı bildirmek isterim.

Dyson Airwrap Kutusundan Eksik Çıkan Parça Sorunu

Rabia
Rabia
16 Mart 2025 12:32977

Şubat ayında Dyson Airwrap ıd setinden aldım. O dönem kutuyu açıp sadece düzleştirme aparatını kullanmaya başladık. Bütü...

Dyson Airwrap Kutusundan Eksik Çıkan Parça Sorunu

Gülcan
Dyson Fön Başlığı Sorunu

Dyson Fön BaşlığıSorunu

Merve
Dyson Coanda 2X Saç Şekillendiricisi Kırmızı Işık Arızası!

Dyson Coanda 2X SaçŞekillendiricisi Kırmızı Işık Arızası!

Tuğçe
Dyson Acil Çözüm İstiyorum!

Dyson Acil Çözümİstiyorum!

Semra