Dyson V8 Extra Dan Çok Ses Gelmesi

Filiz
29 Nisan 2023 15:13

2 gün önce Media Markt tan Dyson v8 extra aldım fakat başlığından inanılmaz derecede gürültülü matkap sesi tarzında bir ses geliyor 1 yaşındaki çocuğum resmen korktu. Müşteri temsilcisini aradığımda ise sesin normal olduğunu fırçaların yeni olduğu için birbirine çarptığını zamanla sesin gideceğini söyledi. Dyson gibi bir firmaya bu yakışmadı. O kadar para verip alıyorsunuz sonuç mağduriyet. Lütfen mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini istiyorum.

12 Mayıs 2023 16:52

27 Nisan 2023 tarihinde Bursa kent meydani Media Markt tan Dyson v8 extra satın aldım. Ürünü birkaç gün sonra açma fırsatım oldu ve deneme amaçlı kullanım yaparken başlık içinde vida geziyordu. Bunun için ürünümü teknik servise gönderim sağladım fakat teknik servisten dönüş vida dışında oldu. Çok şaşkınım. Hiç kullanılmamış süpürgenin filtreler tıkanmış ve bununla ilgili bakımı yapılmış. Bu nasıl oluyor? Filtreler nasıl tıkanır peki o vida nereden çıktı? Ayıplı ürün satılıyor biz güvenilir diye Dyson seçtik fakat güvenimiz boşa çıktı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde filtreler nasıl tıkanır soruma hala cevap alamadım beni sürekli oradan oraya yönlendiriyorlar. Sonuç süpürgem hala teknik serviste. Ürünümün değişimini istiyorum kullanmadığım süpürgenin kusurlu çıkması sebebi ile şikayetimin acil olarak sonuçlanmasını istiyorum.

29 Nisan 2023 15:23 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Dyson V8 Batarya Arızası Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Tugay
29 Ocak 15:28

Dyson Süpürge Aşırı Gürültü Ve Titreme Sorunu

Emre
01 Şubat 11:26
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Süpürgede Sürekli Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Çözümü

Mutlu
30 Eylül 2025 20:39
Duygu sonuçtan memnun değil

Dyson V8 Süpürge Tuşu Tutuk Ve Başlık Kırıldı, Garanti Talebi

Duygu
21 Ocak 02:15
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Absolute Şarj Süresi Çok Kısa

Ekrem