Dyson V15 Süpürge: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

20 Ekim 2024 13:49

15.04.2022 tarihinde Dyson v15 süpürge satın aldım. 2 senede tüm parçalarında problem çıktı ilk başta parça değişimi yaparken tabii ki çok ılımlı davranıldı ve gönderim sağlandı. Sonraki görüşmelerde problem sanki benden kaynaklıymış gibi davranıldı ve servis desteği için defalarca konuşmak zorunda kaldım. Başlıkları borusu filtresi toz haznesi ve ana gövdesi dahil tüm parçalarda belli aralıklarda problem çıkardı ve zorla değiştirttim iki üç kere servise gitmek zorunda kaldı makinem. İlk başlarda parça gönderimi sorunsuz yapılıyor ve ılımlı konuşularak göz boyanıyor bence ürünlerinde sürekli bir sorun var. Şarj girişinde problem var ve asla şarj almıyordu. Garanti süresini 1 ay geçti. Bu problemi yaşadığımı belirttim ve asla ilgilenilmedi. Ben cihazın kusurlu olduğunu düşünüyorum ve ücretli yaptırmayı kabul etmedim ama olumsuz geri dönüş aldım. Şu an bu problemin üzerinden 4 ay geçti. Kendime şarj aleti aldım kullanıma devam ettim. Şu anda da ana gövdede problem var makinem sürekli duruyor. Çalışma halindeyken ya düğmede ya da motorda problem var. Ana gövdede garanti süresinde yeni değişmişti makineyi aldığımdan beri sıkıntı çıkarmasından bıktım ve artık düzgün bir çözüm istiyorum. Resmen kusurlu ürün satın almışım. Paramla rezil oluyorum. Şaka gibi ilgilenilmesini istiyorum!

23 Ekim 2024 11:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

24 Ekim 2024 11:14

Asla destek olunmuyor. O kibar konuşmalar bile garanti süreciniz bitince bitiyor. En başından kusurlu bir cihaz ve sanki bütün problemlerin sebebi benmişim gibi sürekli kullanıcı kaynaklı denildi. Yazık marka ismine güvenerek aldığım cihaz tam bir hayal kırıklığı. Yani bu cihaz 2 yıllık garanti kapsamından çıktıktan sonra çöp olabilir.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 23:23

Dyson V15 Süpürgem Her Yıl Aynı Arızayı Veriyor, Garanti Desteği Yetersiz

Tolga
26 Mayıs 2025 13:01

Garanti Kapsamında Sürekli Arızalanan Dyson V15 Ve Yetersiz Servis Desteği

Elif
20 Ağustos 2025 18:08
garanti-kapsaminda-surekli-arizalanan-dyson-v15-ve-yetersiz-servis-destegi-1.pdf

Dyson Çekim Gücü Ve Başlık Dönmemesi

Yeliz
26 Ekim 2023 12:29
Dyson Çekim Gücü Ve Başlık Dönmemesi

Dyson V15 Bozuk Cihaz Gönderildi!

Beyza
28 Ekim 2023 12:17