Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Garanti Kapsamından Değişim Yapmıyor.

25 Nisan 2024 13:49

Aşağıdaki detaylara sahip cihazı satın aldık.

Marka: Dyson
Model: V25 Detect Ext
Cihaz: SV22
Seri Numarası: Y7F-EU-RMV5201A
Satın Alma Tarihi: 19.01.2023
Garanti Geçerlilik Tarihi: 24.01.2025.

17 Nisan 2024 tarihinde saat 16:12'de cihazımızın görselini de gönderdim. Cihazın haznesinin üzerindeki kırmızı renkli, silikon benzeri kauçuk madde dökülüyor. Bu maddenin içeriği nedir? Ülkemizde çevre kirliliği yaratmak için mi gönderilmiştir? Cihaz şimdiden pis bir görünüm aldı.

Cihazımın bu parçasının acilen değiştirilmesini talep ediyorum.
Aksi takdirde aşağıdaki haklarımı arayacağımı bildiririm:
1- Faturamız neden hala gönderilmedi?

2- Bu dökülen parçanın gümrüğe ithal edilirken belirttiğiniz gümrük giriş beyannamesindeki beyan kodu nedir? Testleri yapılmış mıdır?
3- Ürününüzün garantisi 2 yıldır ve hiçbir parçası bu ürünün garanti kapsamında olmamalıdır. Bunu zaten ithalatınızı yaparken Sanayi Bakanlığı'na yazılı olarak taahhüt ettiniz. Bunun iptalini sağlamak için elimden geleni yapacağım.
4- Göndermiş olduğunuz Mesafeli Satış Sözleşmesi tek taraflıdır ve üzerindeki telefon numarası yanlıştır. Hiçbir şekilde ulaşılamıyor.
Gereğinin acilen yapılmasını talep ediyorum.
Saygılarımla;
M** [email protected]
GSM: 0090532--55

Yazılı cevap verilmiyor. Ürünün hatası bu, kimseyle muhatap olunmuyor. 'İstediğiniz yere şikayet edin' deniyor. Bununla ilgili çok para verdiğimiz ve güvenilir olduğunu düşündüğümüz Dyson, ürünün arkasında durmuyor.

Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

30 Nisan 2024 12:58 (Şikayetten 4 gün sonra)

30 Nisan 2024 13:11

Geçtiniz irtibata, hasarlı ürünün rengi olmadığı için sarı ya da altın rengi göndereceğinizi ilettiniz, bizde hangisi dayanıklı ise onu gönderin yeter dedik, ama gönderi ile ilgili hiçbir haber alamadık. Hiç göndermediğiniz faturanızda, gönderdiniz. Artık ürünün gelmesini bekliyoruz. İnşallah en kısa zaman da gönderi dediğiniz gibi sağlanır.

03 Mayıs 2024 14:46

Bugün yene aradık. Ana gövde stoklarında yokmuş. Onun için ön sipariş almışlar. Bunlar Türkiye cumhuriyeti kanunları kapsamında mı çalışıyorlar?. Ürün üretimden kalktıktan sonra bile 10 sene yedek parça bulundurmak zorunda olduklarını bilmiyorlar mı?. Ürün yeni bir ürün v15. Ürünün var olan yedek parçasının bitmesi de, bu parçanın defolu olması. Demek çok arıza yapıyor. Dyson dan hiç beklemediğim bir ürün desteği. Anlayamıyorum. Bunun cezalandırılması lazım. Bize parçanın ne zaman geleceği ile ilgili tarih bile verilmiyor. Yazılı olarak hiçbir şey yok elimizde. Bunların yetkisi yokmuş. Yetkilide zaten sanırım Türkiye'de yok.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
09 Şubat 2024 15:59
Firdes sonuçtan hiç memnun değil

Firdes
17 Eylül 2024 10:39

Salih
25 Haziran 2024 17:50
Dyson'ın Müşterisinin Ve Ürününün Arkasında Durmayışının Hikayesi

Cemal
25 Mayıs 2025 13:40
Garanti Servisinde Cihazımın Toz Haznesi Zarar Gördü
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
02 Eylül 2024 17:58