Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 15:00

Merhaba, Mayıs 2023'te Ankara Gordion Dyson bayisinden bir Dyson V15 Detect satın aldım. Sadık bir Dyson müşterisi olarak bu evimdeki 4. Dyson elektrikli süpürgeydi (Ball, V8, V10, V15). Ürün ilk başlarda harika performans gösterdi ancak ilerleyen haftalarda ürünün siklonik kısımlarındaki turuncu boya kaplaması kendiliğinden soyulmaya ve dökülmeye başladı. Bu durumla ilgili Dyson Türkiye'ye birkaç kez mail attım. Uzun süre bana mail ile ya da bir başka kanal ile geri dönüş yapmadılar. En sonunda beni bir akşam telefonla aradılar ve görüntülü görüşme yaptık. Ürünü cep telefonu kameram ile incelediler ve bana hayatımda duyduğum en saçma şeyi söylediler. Ne mi? Ürünün düzgün çalıştığını ve boya dökülmesinin normal ve olağan olduğunu söylediler. Onlara, garanti kapsamında olan ve birkaç ay önce aldığım bir sıfır km arabanın boyası döküldüğünde de aynı şeyin geçerli olup olmadığını sordum. Yani, motor çalışıyorsa, sorun yok mu? Sürmeye devam etmeli miyim? Yaklaşık 10 yılı aşkın süredir kullandığım bu marka beni ve eşimi elbette çok üzdü. Başıma gelenleri Tüketici Mahkemesi'ne taşımak, basın ve sosyal medya aracılığıyla çığırtkanlık yapmak benim tarzım değil. Lakin markanızın prestijine yakışmayan bu davranışın tarafınızdan en kısa sürede telafi edilmesini bekliyorum. Bu durum kabul edilebilir bir şey değil.

13 Aralık 2023 14:47

Merhaba, Haziran 2023'te Ankara Gordion Dyson bayisinden bir Dyson V15 Detect satın aldım. Sadık bir Dyson müşterisi olarak bu evimdeki 4. Dyson elektrikli süpürgeydi (Ball, V8, V10, V15). Ürün ilk başlarda harika performans gösterdi ancak ilerleyen haftalarda ürünün siklonik kısımlarındaki turuncu boya kaplaması kendiliğinden soyulmaya ve dökülmeye başladı. Bu durumla ilgili Dyson Türkiye ile temasa geçtim ve en sonunda beni telefonla aradılar ve görüntülü bir akşam görüşmesi yaptık. Ürünü benim cep telefonumun kamerası ile incelediler ve bana hayatımda duyduğum en saçma şeyi söylediler. Ürünün düzgün çalıştığını ve boya dökülmesinin normal ve olağan olduğunu söylediler. Onlara, garanti kapsamında olan ve birkaç ay önce aldığım sıfır km bir arabanın boyası döküldüğünde de aynı şeyin geçerli olup olmadığını sordum. Yani, motor çalışıyorsa, sorun yok mu? Sürmeye devam etmeli miyim? Yaklaşık 10 yılı aşkın süredir kullandığım bu marka beni ve eşimi çok üzdü. Başıma gelenleri Tüketici Mahkemesi'ne taşımak, basın ve sosyal medya aracılığıyla bağırmak istemiyorum. Bu benim tarzım değil. Markanızın prestijine yakışmayan bu davranışın tarafınızdan en kısa sürede telafi edilmesini bekliyorum. İşlerinizde başarılar dilerim. Teşekkür ederim.

Ek
16 Aralık 2023 12:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

08 Ocak 2024 11:00

Boyası dökülen 5 aylık garantili V15'İ kargo ile bana servise yollattınız. Ardından 3 hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi kutuyla geri yolladınız. Kullanımdan kaynaklı diye bir de not düştünüz. Şikayet rasyonuz hayatta düşmez sizin. Bir daha kürdan yapsanız sizin ürününüzü alırsam ne olayım. Yazık.

Dyson V15 4 Ayda Döküldü Boya Kalktı Servis Normal Diyor

İlyas
05 Mart 2024 19:35
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
20 Şubat 2025 22:31
dyson-servisi-ve-supurge-sorunlari-8.pdf
dyson-servisi-ve-supurge-sorunlari-7.pdf
dyson-servisi-ve-supurge-sorunlari-6.pdf
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
14 Şubat 2024 10:34
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Kusurlu V15 Boru Aksesuarı

Ufuk