Dyson V15 4 Ayda Döküldü Boya Kalktı Servis Normal Diyor

İlyas
05 Mart 2024 19:35

Dyson V15 elektrik süpürgesi aldık. Alalı dört ay olmasına rağmen başlık kısmında boya kalkmaları ve dökülmeler meydana geldi. Görüntülü görüşme ile gösterip ikinci kez servise gönderdik ancak servis, çekim gücünde bir hata olmadığını belirterek ürünü geri göndermek istiyor. Ben, ürünün sadece çekim gücüne değil, marka kalitesine güvenerek para ödedim. Boya dökülmesi gibi bir sorunun oluştuğu izlenimi var; sanki üç-dört ayda bir ürün, hele ki Dyson marka bir ürün, beş yıllık ürün gibi boya kalkmaları ve dökülmeler yaşamamalıdır. Dyson'ın da bunu normal karşılamaması gerekir. Lütfen gerekeni yapın, sizlere güven duyan müşteriyi mağdur etmeyin. İnanıyorum ki Dyson, müşteri yasal yollara başvurmadan ve mağdur etmeden gerekli işlemleri başlatacaktır.

08 Mart 2024 14:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
09 Aralık 2024 15:48
Dyson Süpürge Boya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yanıtı
Dyson Süpürge Boya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yanıtı

Fatih
23 Şubat 2024 17:31
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
24 Ekim 2023 17:22

Dyson Kırık Dökük Ürünleri Sıfır Diye Gönderiyor Asla Yardımcı Olmuyor

Ozgur
16 Kasım 2023 11:21
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Aşkın
28 Temmuz 2025 18:49