02 Ekim 2024 18:38

Dyson.com.tr den hevesle almış olduğum Dyson V15 Detect Absolute elektrik süpürgesinin kutu açılımında bazı başlıkların eksik olduğunu fark ettim. Mobilya altı aparatı ve Anti-Tangle Mini Motorhead yoktu. Kutu içeriğinde yazmıyor şu an ama benden önce alan pek çok arkadaşıma her iki başlıkta var. Aynı zamanda kutu açılımdan o parça için konulan kutular boş olarak çıkıyor. Her iki başlıkta ayrı aldığım zaman süpürgeye daha çok masraf etmiş oluyorum. Halen satışta olan V12 modelinde olurken yeni olan V15 modeline neden o başlıklara ayrı ücret ödemem gerekiyor.

Dyson kablolu Big ball süpürgemde var onda da pek çok başlık var.

Dyson ürünleri alırken dikkatli ve araştırarak almak lazım. Hevesle aldığım ürünümde bunları yaşamak beni çok üzdü. Aparatlar sitede şu an yok bile. Neden araştırmak ve para vererek almak zorundayım. Anlam veremedim.

02 Ekim 2024 21:03

Eksik parçalarımın telafisini talep ediyorum. Dyson v15 abdoltue detect Anti-Tangle mini Motorhead başlığı

04 Ekim 2024 11:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

04 Ekim 2024 11:36

Merhaba çözüm olmadı verilen cevap dönem dönem kutu içeriğinin değiştiği ürün gönderimi olmayacağı Ben ücretsiz yerine en azından indirim kodu oluşturmlarını rica ettim ama maalesef indirim kodu da yedek parça için yapamayacaklarını ilettiler. Yeni bir hevesle aldığım ürünümden çok ama çok pişman oldum koltuk altı aparatı ve Dyson Anti-Tangle Mini Motorhead olmadan çol fazla para ödeyerek almış oluyorum her iks bşlıkt fiyatları pahalı. Dyson hevesle alıp pişman oldum.

Betül
02 Eylül 2024 15:13

Dyson Ürünün Kutu İçeriği

Ayşe
19 Aralık 2023 23:35
Dyson Ürünün Kutu İçeriği
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
30 Aralık 2023 13:35