Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Mobilya Altı Başlığı Sorunu!

30 Nisan 2024 17:06

29 Nisan 2024 13:58

16.03.2023 tarihinde satın alınmış olan Dyson V12 Kablosuz süpürgede garanti süresi dolmadan yıpranma meydana gelmiştir. Söz konusu süpürgenin Mobilya Altı Adaptörü arızalanmıştır. Dyson müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmede Müşteri Temsilcisi tarafından söz konusu parçanın 2024 yılı itibariyle garanti dışında bırakıldığı, parçanın 1600 TL tutarla satın alınması gerektiği tarafımıza iletilmiştir. 2023 yılında satın alınan ürüne ait parçanın Dyson firması tarafından keyfi olarak 2024 yılı içerisinde garanti dışında bırakılması yasal olmamalıdır. Satın alırken garanti kapsamında olan bir parçanın satın alındıktan sonra garanti süresi bitmeden garanti dışında bırakılması uygun değildir. Ayrıca söz konusu parça ile ilgili bir çok kullanıcının da aynı sorunu yaşadığı internet şikayet sitelerinde yer almaktadır. Arızalanan Mobilya Altı Adaptörünün ücretsiz şekilde değiştirilmesini talep etmekteyim. İlgili hususu da Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirdim. İlgili konu hakkında kaydım açılmıştır. #DysonV12

Ek
29 Nisan 2024 11:50

Geçen sene almış olduğum Dyson V12 süpürgemin iki ay sonra mobilya altı adaptörü bozuldu. +90 (850) 532 11 44 numaralı numaralarından aradım, talep oluşturdum ancak stoklarının olmadığını söylediler. Stoğun ne zaman geleceğini de söylemeyip, 'bir hafta sonra arayın.' dediler. Bu durumu kabul etmedim isteğim üzerine bana kayıt açtılar. Sonradan beni tekrar aradılar, ilgili ürünün garantiye girmediğini dilerseniz ücretli olarak alabilirsiniz dediler. İlgili üründe 1600 TL civarı. Benimle dalga mı geçiyorsunuz diyorum ses yok. Ben bu ürünü kendim kırmadım. Kendiliğinden çatladı. Kitlendi. Ve bu konu hakkında bir sürü şikayet var aynı sorunu yaşayan çok kişi var dedim hâlâ garanti kapsamı dışındadır cümlesinş kuruyorlar bana. Ürünlerinizin reklamlarını çok güzel yapıyorsunuz ancak ürünün arkasında duramıyorsanız ve küçük bir parçaya ulaşamıyorum. Nerede sizin sunduğunuz hizmet. Küçük bir parçayı sizden kaynaklı sorun yüzünden ben neden para verip alacağım bu nasıl bir adalet? Tam bir hayal kırıklığısınız. Sizden hiç memnun kalmadım.

29 Nisan 2024 13:28

Tekrar görüşme sağladığımda bana Dyson bu aparatı Ocak ayın ilk haftasından itibaren garanti kapsamı dışında tuttuğunu ilettiler. Ben bunu bir sene önce aldım ben alırken böyle bir husus olmadığını garantiyi karşılamayan bir aparat olduğu bilgisi verilmedi. Ben bunu bu şekilde satın almadım. Ve garanti dışında olmasını sağladıkları hususta şu "bu aparat olmadan sa süpürme işlemini gerçekleştirebiliyormuşuz. " böyle bir durum olamaz. Ben belkide bu var diye aldım. Benim belim rahatsız ben bu aparat sayesinde eğilmiyorum böyle kendinizce düşünce yaratmazsınız. Sonradan geliştirilen durumlar beni ilgilendirmez dediğim halde beni dinlemediler. Hepsi hikaye bunların. Bu aparattan bir sürü kişi şikayetçi.

06 Mayıs 2024 12:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

06 Mayıs 2024 22:28

Beni aradılar hâlâ bana kullanıcı hatası olduğundan ücretsiz değişim talebinizi gerçekleştiremiyoruz diyorlar. Bu videoyu izleyip nasıl kullanıcı hatası diyorsunuz! Kilit tuşu takılıyordu diyorum hâlâ bana kullanıcı hatası diyorlar. Sizler asla markanızın arkasında değilsiniz. Büyük bir hayal kırıklığısınız benim için. Tüketici Hakem Heyeti birliği başvurumu da yaptım sonuçlanmasını bekleyeceğim.

Mehtap
10 Ağustos 2025 19:37

Hg Yurdum
23 Nisan 13:41
Dyson V12 Koltuk Altı Aparatının Kırılması Ve Garanti Reddi
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Parça Sorununda Garanti Desteği Sağlanmıyor

Emine