Selin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Garantisi Devam Eden Ürünüme Destek Sağlanmıyor

22 Ocak 2024 23:23
22 Ocak 2024 18:41

Ürünü aldıktan birkaç ay sonra mobilyaların altını süpürmek için kullanılan aparat kırıldı, Müşteri hizmetleri konuyla ilgilendiklerini söyledi fakat altı aydan uzun bir süredir hiçbir dönüş alamadım. Periyodik olarak kendilerine ulaştığımda her seferinde oyalayıcı yanıtlar aldım. Ayrıca sürekli olarak filtre uyarısı alıyorum ve ürünü kullanamıyorum. Üründen ve Dyson satış sonrası hizmetlerinden hiç memnun kalmadım, garantisi hala devam eden ürünüm için sorunların çözülmesini istiyorum.

26 Ocak 2024 19:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

28 Ocak 2024 18:44

Merhaba, henüz kimse iletişime geçmedi benimle, ivedi şekilde iletişime geçmenizi rica ediyorum.

Senem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Boru Bağlantısındaki Erken Aşınma Ve Garanti Dışı Ücretli Parça Teklifi

Senem
29 Aralık 2025 21:38

Garanti Süresi Sonra Dyson V12 Conta Arızasında Ücretli Yedek Parça Talebi

Tarık
12 Nisan 13:01
Garanti Süresi Sonra Dyson V12 Conta Arızasında Ücretli Yedek Parça Talebi
garanti-suresi-sonra-dyson-v12-conta-arizasinda-ucretli-yedek-parca-talebi-1.jpg
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Hatası Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamama

Emel