26 Ağustos 2024 20:382.921

Dyson Türkiye Genel Müdürlük saygısızlığından bahsedeceğim. Geçen hafta Dyson V15 süpürgemi çalışmadığı için buraya (Ataşehir'de) garantiye verdim. Pil ömrünün bittiğini söylediler ve değiştirdiler. Ürünü verirken şarj aletimi de teslim etmiştim. Şarj aletimin ucunda bir çentik var ve şarj aletimi biliyorum. Bunu bilerek teslim ettim.
Daha sonra süpürgemi teslim almaya gittim ve aldım. Süpürgemi bana teslim ederken şarj aletini teslim etmediler. Eve gelince fark ettim ve hemen geri gittim.
Geri gittiğimde görevli gitti içerilere, 10 dakika dolandı durdu. En son elinde bir şarj aletiyle geldi. Şarj aletine baktığımda bu benim şarj aletim değildi. Kablosu içeriden hep kırılmıştı (muhtemelen serviste kullandıkları eski bir aleti verdi bana benimkini bulamadığı için) ve benim şarj aletimde olan çentik bunda yoktu bu benim teslim ettiğim şarj aleti değildi. Bunu onlara söyledim. Bu şarj aletini kabul edemezdim çünkü içerideki kablosu hep bükülmüş, kırık kırıktı.
Onlar da anladığımı fark ederek beni biraz daha beklettiler ve benim şarj aletimi aramaya gittiler. Aradı aradı bulamadı. Bulamadım dedi. Bu şarj aletinin sorunlu olduğunu bunu istemediğimi söylediğimde yapabileceğim bir şey yok siz müşteri hizmetlerini arayın ve anlatın size yenisini göndersinler dediler! (Burada kendileri benim şarj aletimi kaybettiğini kabul etmiş oldu)

Müşteri hizmetlerini aradım, konuştum ve derdimi anlattım. Bu Pazartesi beni aradılar ve ne desinler? "Teknik servis size kendi şarj aletinizi teslim ettiğini söylüyor bir şey yapamıyoruz."
Benim suratıma yalan söyleyen ve sonra Dyson müşteri hizmetlerine yalan söyleyen beni pışpışlayıp yalanla evime yollayan o Dyson Türkiye Genel Müdürlüğü'nden bahsediyorum. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve derdimi anlattım ertesi günü geri dönüş yaptılar ve şimdi bana yapabilecekleri bir şey olmadığını söylüyorlar. Müşteri hizmetlerindeki beyefendi beni gayet iyi anladı ve bana ne dedi biliyor musunuz? "Ben sizi anlıyorum, elimizden bir şey gelmiyor haklı olsanız da. Tüketici haklarınızı kullanabilirsiniz." Çünkü müşteri hizmetleri bile benim haklı olduğumu, mağdur edildiğimi gayet iyi anladı ve Dyson Türkiye genel merkezi Tüketici Mahkemesi'ne şikayet etmem gerektiğini herkes çok iyi anlamış oldu. Kendi müşteri hizmetleri dahil. Buradan sonra Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım ve Dyson ana merkezine İngilizce bir şekilde mail atarak kendilerine de bunu uzunca anlatacağım. Müşteriye yalan söyleyen bir firmayı ilk defa görüyorum.

27 Ağustos 2024 14:12 (Şikayetten 17 saat sonra)

8 Eylül 2024 17:29

Hiçbir şekilde iletişime geçilmedi, buraya böyle yazıldığına bakmayın. Binlerce lira verdikten sonra düştüğümüz durum bu. Hala şikayetçiyim. Çözüm sunulmayı geçtim iletişime bile geçmediler. Ele almadılar, umurlarında da değil. Markaya yönelirken iki kere düşünün. Elinize verdikleri size bile ait olmayan kırılmış şarj aletiyle kalırsınız öyle. Dip not: Garanti kapsamında göndereceklerini söyledikleri hazne de bunca zamandır elime ulaşmadı ayrıca fiyaskoyu siz tahmin edin. Kargoya verdiklerine dair mesaj da gelmediğine göre Dyson'da durum bu.

Vildan
Vildan
20 Şubat 00:16

17/02/2026 Salı Dyson Airwrap aldım. Ve Dyson müşteri hizmetlerini arayıp sorun oldurduğunu söyledim ve iade değişim sağlanmayacağını bana söylediler. Ne yani ben o kadar parayı çöpe mi atacağım. Sizi Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim paramın iadesini istiyorum

Dyson V15 Süpürge Batarya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Sıla
Sıla
9 Ocak 2025 15:554.056

Kasım ayında Dyson V15 süpürgeyi kendi sitesinden aldım. Yaklaşık bir ay ürünü kullandım. Daha sonra cihazın bataryasınd...

1 Destek

Dyson V15 Şarj Cihazı Bozuldu İlgilenen Kimse Yok!

Tuğçe
Tuğçe
19 Temmuz 2023 12:142.205

Nisan ayında Dyson v15 süpürge aldım ve bir ay içerisinde şarj cihazı bozuldu. Destek ekibini aradığımda garanti kapsımı...

Dyson Servisinde Batarya Sorunu Ve Ek Ücret Talebi

Zeynep
Zeynep
7 Nisan 2025 14:471.436

Dyson v15 süpürgemi ara ara durma şikayetiyle servise gönderdim. Serviste gönderdiğim her parçaya açıp bakılmış ve güç k...

Tümünü Gör
Dyson V15 Süpürge Geri Süpürürken Zıplama Sorunu

Dyson V15 SüpürgeGeri Süpürürken Zıplama Sorunu

Ömer
Dyson Süpürge Çalışırken Duruyor!

Dyson SüpürgeÇalışırken Duruyor!

Murat
Dyson Süpürge Boyası Çıktı!

Dyson Süpürge BoyasıÇıktı!

Harun
Dyson Süpürge Servis Süreci!

Dyson Süpürge ServisSüreci!

Çiğdem
Dyson Süpürge Borusu Kırıldı!

Dyson Süpürge BorusuKırıldı!

Dyson V12 Süpürge Arızası