Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Turkey Elektrikli Ürünler Ticaret Limited Şirketi

07 Ağustos 2023 10:23

Merhaba,
16 Kasım 2021'de İstanbul, Meydan AVM içerisinde bulunan Dyson'nın kendi mağazasından Dyson V12 Detect Slim şarjlı elektrikli süpürge aldım. Haziran 2023 tarihinde en büyük başlıkta arıza meydana geldi. Akabinde Dyson yetkili servisi ile görüştüm. Telefonda görüşme esnasında web uygulaması üzerinden bağlanarak video kaydı aldılar. Sonrasında garanti kapsamında yurt dışından sipariş sürecim başladı. Yaklaşım 20 gün sonra siparişim teslim edildiğinde gelen ürün ile makinemin uyumsuz olduğunu tespit ettim. Konu ile ilgili olarak tekrar Dyson yetkili servisi ile görüştüğümde, hatalı olarak gönderilen ürünü iade etmemi, akabinde makinem ile uyumlu yeni ürünü göndereceklerini söylediler. İlk gelen ürünü iade etmeme rağmen, aradan 1 ay geçti. Ürün gelmeyince tekrar aradım. Bu sefer umursamaz bir tavırla, ürünün ellerinde olmadığını, stoklarına girmesi halinde ürün tedariki sağlayabileceklerini söylediler. Tedarik sürecinin ne zaman son bulacağını sorduğumda konuyu geçiştirdiler. Israrla bir önceki ürünün yurt dışından sipariş verildiği, kargo sürecine benimde tanık olduğumu, neden tekrar yurt dışından sipariş verilmediğini sorduğumda, tekraren ellerinden bir şeyin gelmediğini ifade ederek konuyu geçiştirdiler. Garanti süremin Kasım 2023 de bittiği düşünülürse açıkça ve kasıtlı olarak beni oyaladıklarını düşünüyorum. Konu hakkında 07.08.2023 tarih ve 2023/0622.2239 sayı ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurulmuş olup, süreç hakkında buradan da bilgilendirme yapılacaktır. İyi günler.

07 Ağustos 2023 10:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Ağustos 2023 16:11

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

24 Ağustos 2023 13:38

Sayın Dyson'nın kıymetli yetkilileri; Yukarıdaki konuya ilişkin bir gelişme var mıdır?

28 Eylül 2023 16:29

Sayın Dyson yetkilisi, bizi ne zaman dikkate alacaksınız? Hala bir geri bildirim sağlamadınız.

Emin
Emin

Tabii ki sizi oyalıyorlar, Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeniz gerekiyor maalesef.

Hakan
21 Kasım 2023 10:27
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
30 Kasım 2023 23:08