Melek sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Tamir Edilmeyen Batarya

Melek
21 Ağustos 2024 18:31

21 Mayıs 2024 tarihinde resmi online sitesinden Dyson Cyclone V10 Absolute Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge satın aldım.

Haziran ayında cihazın şarj tutma süreleri kısalmaya başladı ardından tatile çıktık. 20 Temmuz’da tatil dönüşümüzde call center’dan firmaya ulaşıp servis desteği talep ettik.
Batarya dolmuyor, şarj esnasında kırmızı ışık yanıp sönüyor dedik.

23 Temmuz’da yeni batarya kargolandı.
İlk denemede çalışsa da bir faydasını görmedik.

1 Ağustos’ta bataryayı geri yollayın, yeni body yollayım dediler ve yolladılar. Dedik ki batarya zaten bozuk, bizim fikrimizin bir önemi yokmuş

Bozuk batarya ile yeni body çalışmadı.

Servis’e yeni body, ese batarya, eski body, şarj cihazı ve süpürge ucunu ayrı ayrı kolileyip yolladık.

Servis tamamlandı diye 2000 kodlu mesaj geldi; özetle batarya değişti deniyordu. Call center’ı aradık bakın eski bataryayı tamire etmiş gibi yapıp yollamayın lütfen dedik.
Bir nevi iş takibi yaptık.
Yeni batarya yeni body geliyor dendi. Peki dedik.

Sonuçta elimizde pis, eski bataryalı eski çalışmayan cihaz geldi. Yine call center’ı aradık, batarya yenilendi, body yenilenmez elbette dendi. Ama bize telefonda öyle demediniz kaldı ki bataryada değişmemiş çünkü seri numarası aynı dedik. O zaman eskidir dendi.
Getirin tamir edelim dendi.
Tüm bu esnada görüştüğümüz kişilerin lakayıt ve üstten konuşma tarzını saymıyorum bile. O kişinin kendi ayıbı. Ama sizin hiç mi marka değeriniz yok?

Bugün 21 Ağustos Dyson ‘’yine’’ bataryayı değiştirip sözde tüm kontrolleri yaptığını iddia eden bir e-posta attı. Acil yollayın deneyelim dedik.
Yok dendi, 48 saat sonra postaya vereceğiz. Çözüm sunar mısınız dedik? Ona da çözüm odaklı müşteri memnuniyeti gözeten bir yanıt alamadık.

Merak ediyorum marka değeriniz ve müşteri ilgi ve alakanız bu kadar mı düştü? Bu kadar mı önemsiz buradaki tüketici memnuniyetiniz.

15 senedir başka Dyson ürünleri kullanıyorum. Markanızı tercih etme sebebim kalitesi ve güvencesiydi. İkisi de kalmamış.

Bir ayıplı ürünü hiç çekinmeden defalarca müşteriye tamir etmeden onarmadan inatla yollamak bizleri tüketiyor ama size ne kazandırıyor? Artık bu sorunu derhal çözün.

23 Ağustos 2024 11:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Zuhal
24 Aralık 2024 16:03