Dyson Süpürgemin Sürekli Kapanma Sorunu

Zehra
11 Aralık 2024 12:29

Dyson süpürgem çalıştırdığım esnada kendi kendine kapanıyor ve bu defalarca oldu. İlk başlarda belki filtredendir diye düşündüm ama ardı arkası kesilmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Her defasında olmasa da belli aralıklarla kapanıyor ve bunu müşteri hizmetlerine kanıtlamak için kapandığı anı yakalamam gerekiyor ve şans odur ki müşteri hizmetlerini aradığım an kapanmıyor. Böyle ilkel bir yöntem görmedim daha önce.

Müşterinin beyanının bir önemi yok mu diye soruyorum, yapabileceğim bir şey yok diyor müşteri hizmetleri. İkinci kez yine aradım, yine kapanmasını yakalayamadık. Ve benim bunu ispatlayabilmem için defalarca aramam mı gerekiyor? Diyorum, yapabileceğim bir şey yok deniliyor. Müşteri hizmetleri de asla yapıcı ve yardımcı olmaya odaklı değil. Dyson'dan bu ürünü aldığımda 2 yıl garantisi olduğunu bilerek aldım.

Şu an ürün durduk yere çalıştırırken kapanıyor ve benim garantiden faydalanabilmem için defalarca şaklaban gibi arayıp bunu görüntülü aramada çalıştırmam gerekiyor, cihaz durana kadar. Hemen yetkili birilerinin bu sorunumu çözmesini talep ediyorum, asla Dyson kalitesine yakışır bir şey değil bu. Video yakalayabildim, elimde kapandığı videosu da mevcut.

16 Aralık 2024 11:41 (Şikayetten 4 gün sonra)

Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Fatoş
08 Eylül 2025 12:47
Dyson Süpürgemle İlgili Sorunlarım Çözülmüyor, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Dyson Müşteri Hizmetleri Ve Süpürge Arızası Çözülmüyor

Şevval
19 Mayıs 2025 19:57
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
24 Eylül 2024 09:23