Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

26 Nisan 2024 14:52

Dyson V12 marka Dyson'ın kendi mağazasından satın aldığımız süpürgenin borusunda bir sorun olduğu için ürünü kullanamıyoruz. Konuyla ilgili olarak 31.01.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradık. Görüntülü olarak süpürgeyi incelediklerinde borunun değiştirilmesi gerektiğini belirttiler. Ancak stoklarında yedek parça olmadığı için parça geldiğinde gönderileceğini ifade ettiler. Fakat ne bir kayıt numarası verdiler ne de SMS gönderdiler ve 85 gün geçmesine rağmen hala yedek parça gönderilmedi. Her aramamda 'stokta yok, gelince göndereceğiz' diyerek bizleri mağdur etmeye devam ediyorlar.

01 Mayıs 2024 11:25 (Şikayetten 4 gün sonra)

09 Mayıs 2024 18:59

Yalandan şikayete cevap yazın memnuniyetimiz sizin için önemliymiş te en kısa sürede müşteri temsilcisi arayacakmışta masallar masallar müşteri temsilcisi benim arayıp tekrardan aynı şeyleri söyleyip elimizde stok yok demesinin bir anlamı yok çözüm üretin kardeşim alt tarafı bir süpürge borusu göndereceksiniz uzaya mekik göndermeyeceksiniz kardeşim... Nereden aldım Dyson marka almaz olaydım hayattaki tek pişmanlığım Dyson almak oldu :(((((

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
29 Nisan 2024 16:31
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
11 Haziran 2025 18:46
Dyson Yedek Parça Bulunamıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Çağlar
25 Ekim 2023 15:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 12:04
Dyson Süpürge Arızası Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri