Dyson Sipariş Takibi Ve Adres Değişikliği Sorunları

23 Aralık 2024 11:43

Dyson kampanyasından web sitesi üzerinden 21 Aralık cumartesi günü ürün satın aldım. Tüm ödemesini yaptım. Ödemenin başarılı olduğunu, Sipariş takibi için bir numara belirten mail aldım. Adres değişikliği ihtiyacı doğdu. Firmanın mesajındaki web sitesi üzerinden sipariş takibi yapmaya çalıştığımda Hatalı numara uyarısı alıyorum. Ürün siparişimdeki adres bilgisinde değişiklik yapamadığım gibi mevcut durumunu da takip edemiyorum. Firmanın destek telefona 40dk telefonda bekletti, hiç kimse açmadı. WhatsApp ve mail hatları da benzer şekilde yanıt vermedi.

26 Aralık 2024 13:31

Müşteri temsilcisi arayarak adres değişikliğini gerçekleştirdi. Ancak ürün yola çıkınca eski adrese gitmekte olduğunu gördük. Kargo firmasıyla görüşerek problemimizi giderebildik

28 Aralık 2024 12:17 (Şikayetten 5 gün sonra)

Berna
11 Haziran 2024 04:03
Dyson Web Sitesi Sipariş Oluşturmak
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
28 Mart 2024 13:05
Dyson Web Sitesinden Verilen Siparişin İptali.

Tolga
25 Mart 2024 14:06

Tuğçe
04 Kasım 2024 14:04
Talya sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ödeme Alındı, Sipariş Oluşturulmadı!

Talya
29 Nisan 2024 17:30