Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
20 Mayıs 2024 20:03

Merhaba, Dyson marka robot süpürge aldım ve kurulumunu bir hafta önce gerçekleştirdim. Ancak daha ilk kullanımda, haritalandırma yaparken cihaz çizildi. Dyson gibi bir markadan böyle bir durum beklemiyordum. Haritalandırma işlemi sonrasında süpürge, kendi kendine rastgele bölgelerde dolaşıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda, robot süpürge konusunda ilgili kişilerin farklı olduğunu ve yoğunluk nedeniyle numaramın alındığını söylediler. Ancak hala herhangi bir geri dönüş alabilmiş değilim. Süpürge başlangıç noktasına dönerken sürekli olarak kendi etrafında dönüyor ve şarj istasyonunu bulamıyor. Tüm odayı temizle komutu verdiğimde ise, Dyson kablolu süpürge ve V15 kullanıcısı olarak, robot süpürge ile bu deneyimi yaşamak gerçekten üzücü. Hele ki muhatap bulamamak daha da üzüntü verici. Çekim gücü kıyaslanamayacak kadar farklı olsa da, keşke yeni bir ürün için tam anlamıyla muhatap bulabilseydik. İlk günden itibaren süpürgede oluşan çizikler, aşağıdaki görselde kayıtlıdır. Bu kadar para verdiğimiz bir ürünün bu şekilde sorunlar çıkarması gerçekten kötü.

24 Mayıs 2024 16:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

Suhendan sonuçtan hiç memnun değil

Suhendan
08 Kasım 2024 13:11
Dyson Robot Süpürge Performans Sorunları Ve İade Zorluğu
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Doğru Çalışmıyor

Rafet
24 Nisan 2024 16:28
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes

Dyson Robot Süpürge Hayal Kırıklığı
Furkan sonuçtan memnun

Furkan
27 Mayıs 2025 15:53
"Kullandığım cihaz değiştirildi. Hızlı çözüm için teşekkürler"
Dyson Kategorileri