Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Onarılamayan Tetik Arızası

Ümit
27 Temmuz 2024 15:51

Dyson V10 süpürgemiz 4 defa servise aynı arızadan gitti. (tetik arızası) Her seferinde onarıldığını söyleyip geri gönderdiler. Bu arada ürünü servise 4 defa gönderdik ama ürün evde süpürge yaparken belki 40-50 defa tetik arızası yaptı. Ürünün değişimini veya iadesini istememize rağmen sürekli aynı ürünü biz onlara onlar bize gönderiyor. Kanunen garanti kapsamında aynı arızayı 2 defa yapsa dahi firmanın ürünü ya değiştirmesi ya da iade alması gerekiyor ama Dyson ısrarla sıkıntılı cihazı değiştirmemek için elinden geleni yapıyor. Güvenilir bir marka diye tercih ettik ama hiç öyle değilmiş. Sürekli mağdur olduk olmaya da devam ediyoruz. Konuyu hem mahkemeye hem de Dyson Almanya genel merkezine taşıyacağım. Umarım sizlerde aynı sıkıntıları yaşamazsınız.

31 Temmuz 2024 16:07 (Şikayetten 4 gün sonra)

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgemde Tekrarlayan Tetik Arızasına Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

Esra
10 Ekim 2025 15:54

Hamza
24 Eylül 2024 14:28

Ahmet
13 Aralık 2023 13:47
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
30 Ekim 2023 22:04