Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Gülnur
05 Nisan 2024 00:33

06.01.2023 tarihinde almış olduğum V15 detect kablosuz süpürgemin koltuk altı temizleme aparatı 01.04.2024 tarihinde kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradım ancak bu aparatın zorunlu olmadığını, makine kullanımını engellemediğini belirterek garanti kapsamında olmadığını söylediler. Benim için bu parça zorunlu çünkü ben makineyi belim ağrıdığı ve süpürmek için edilemediğim için almıştım. Zorunluluk kişilerin ihtiyacına göre değişiklik gösterebilir maalesef. Kırılan aparatımın değiştirilmesini talep ediyorum. Benim için çok önemli. Ayrıca oyuncak gibi yapılan bir aparat Dyson kalitesine hiç yakışmamış.

09 Nisan 2024 19:02 (Şikayetten 4 gün sonra)

Samet
08 Mayıs 2024 01:05
Dyson V15 Koltuk Altı Aparatı Kırıldı!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
08 Şubat 2024 21:07
Dyson Marka V12 Model Şarjlı Dikey Süpürge Tam Bir Hayal Kırıklığı
Evin sonuçtan çok memnun

Evin
04 Ekim 2023 20:21
"Biraz geç gönderdiler. Sorunum çözüldüğü için mutlu oldum. Umarım makinemle ilgili bir sorun daha yaşamam çözüm süreci çok sıkıntılı ve stresliydi. Bir daha bu markanın ürünlerinden alır mıyım tabii ki hayır o kadar para verip bir sorun olduğunda çözümlemek yerine uğraştırıyorlar bu marka alınmaz. Yinede sorunum çözüldüğü için mutluyum. Şikayet com a da ayrıca teşekkürler. Şikayetimi yayınlayıp sürecin hızlanmasına katkı sundukları için🙏"
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
02 Nisan 2025 10:53