Mihrimah sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 22:36

Daha alalı bir hafta olan Dyson hot cold hava temizleyici yüksek sesle deprem olur. Gibi ses çıkardı. Ardından ünlem işareti ve hata verdi. Hata için ekranda çıkan WhatsApp iletişime tıkladım. Ö*** adında yetkili olduğunu söyleyen bir beyle muhatap oldum. İlk haftasında hata veren ürünü istemediğimi söyleyerek hatanın fabrikasyon kaynaklı olabileceğini bildirdim. Bunu iade edip yenisini yollamalarını talep ettim. Ürün ben aldığımda 23 bindi bir haftada 27 bin olmuş. Her şeye olduğu gibi bize de zam geldi dediler. Sorunlu ürünü servise gitse bile güveniyorum. Dyson deyip güvenip aldık. Yapılması gereken ürünün yenisinin gönderilmesiydi. Verilen tavsiye madem iade ediyorsunuz. Aldığınız fiyatı iade ederiz. Yeni fiyattan yenisini alırsınız. Bu mu size yakışan!
Görüşleriniz kıymetlidir deyip attığı puanlama linkine de girilmiyor bile!

profile profile
04 Ocak 2024 20:49 (Şikayetten 22 saat sonra)

Yunus
Yunus

Demek ki neymiş marka falan hikaye. İyi ki bu yoruma denk geldim. Yorum uzun süre burada kaldıysa demek ki müşteri hizmetleri ürününün arkasında durmuyor. Almayı düşünüyordum ama artık almam, vazgeçtim. Yorumunuz için teşekkürler.

Mihrimah

İnsan markasının arkasında durmaz mı! Kesinlikle aramadılar!

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici: Bitmeyen Servis Macerası Ve Yüksek Maliyetler

Burak
22 Ocak 2025 15:12
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
30 Ocak 2024 23:17