Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 12:05

29.11.2021'de Dyson Purifier Humidify+Cool Hava Temizleme Makinesi satın aldım.

İlk yıl sıkıntı yapmadan çalıştı. Ara ara çalıştırıyorduk zaten, çok fazla çalıştırmadım. İkinci yıl üstündeki sarı ışık yandı. Ben de detaylı temizleme işleminin videosunu Dyson sitesinden izleyerek temizliğini yaptım. İşlem 24 saat sürdü.

Müşteri hizmetlerini aradım. Onlar sürenin fazla olduğunu söylediler ama herhangi bir arıza kaydı oluşturmadılar, sadece reset atma yöntemini söylediler. Kumanda ve güç düğmesine 10 saniye basılı tuttuk, işlem oldu ama iki hafta geçmeden yeniden derin temizlik düğmesi yandı.

Daha sonra temizleme işlemi uzun sürüyor diye kullanmayı bıraktım. 3 tane de yedek filtre almıştık.

Geçenlerde eşimin astımdan dolayı tıkanmaları artınca tekrar çalıştırmak zorunda kaldık. Fakat bu sefer hiç çalışmadı ve makine temizliği kabul bile etmedi. Eski filtreyi fazla kullanmadığımız halde yeni filtreyi taktım fakat yine de olmadı.

Müşteri hizmetlerini aradım. Bu arıza için en az 5.000₺ maliyetinin olacağını ve eğer ciddi arızası varsa fiyatın artabileceğini söylediler.

Aldığıma alacağıma pişman oldum.

Çalıştırdığım günleri toplasam en fazla 6 ay ve günde 4’er saat sürmüştür.

Daha 3 yıl dolmadan ve fazla kullanılmadan çok ciddi bir masraf çıkardı. Garanti süresi bitince makine de bitti diyebilirim. Bu durumu Dyson’ın yurt dışındaki ana merkezine de yazdım.

Apartman dairesinin 5. Katında, steril bir yerde oturduğumuz halde makine çabuk bozuldu.

Makineye bir sürü para vermiştim. Bu kadar kısa sürede bana ciddi bir ödeme daha çıkardı.

Bu konuda Dyson’ın ürününe sahip çıkmasını ve ücretsiz tamir etmesini istiyorum.

18 Eylül 2024 18:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

22 Eylül 2024 21:26

Dyson'dan aradılar fakat isteğinize cevap olmuyorlar. Daha önceki arızasında telefonla çözüm üreten birim, garantisi bitince "getirin 5.600₺ karşılığında cihazı tamir edelim" diyorlar. Cihaz doğru dürüst kullanılmadı bile. Bu kadar kullanımla arıza yapacak bir cihaz üretmişler. Dyson'ın farklı cihazlarını kullandığım için, bunun da aynı kalitede olacağını düşünmüştüm. Fakat maalesef çok kötü bir cihaz. Satın almanızı kesinlikle tavsiye edemem. Şikayetlerin sayısına ve içeriklerine bakarsanız zaten bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Sorunlu bir cihaz üretmişler. Pahalısı iyidir mantığı burada işlemedi. Almak isteyenlere bu sitedeki şikayetleri okumalarını söyleyin, yeter. Benim hatam yeni almış birisine sormak oldu. Yeni alındığında sorun tespit edilemiyor. Sizin için faydalı olduysa be mutlu bana. Saygılar

17 Ekim 2024 12:43

5.600 TL verdim ve tamir ettirdim. Pompa arızası varmış. Dediğim gibi bu modeli kesinlikle tavsiye ettiğimi söyleyemem. Negatif ifadeyi site kabul etmeyebiliyor bu nedenle ifademi yumuşatarak kullanıyorum. Anladınız siz onu! Şu an fiyatlar ayrıca uçmuş durumda. Çabuk arıza yapan ve pahalı tamir ücreti olan böyle bir modeli alır mısınız!

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
17 Aralık 2024 14:25
Şahver sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici: Tekrar Eden Arıza Ve Yetersiz Çözüm

Şahver
09 Ocak 2025 15:28
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
30 Ocak 2024 23:17
Blent sonuçtan hiç memnun değil

Blent
20 Ağustos 2024 16:38
Dyson Hava Temizleyici Ye Servis Hizmeti Vermiyor
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
20 Mayıs 2024 22:48