Meltem sonuçtan çok memnun

05 Mart 2024 17:46
Meltem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Üç aylık Dyson Gen5 Direct süpürgemin hazne kısmındaki silikonlar soyulmaya başladı. Bu kadar para verip üç ayda bu duruma gelmesi hiç hoş değil. Acil destek talep ediyorum. Henüz ne kadar kullanmış olabilirim ki? Dyson gibi bir markaya bu kadar kötü bir ürün yakışmıyor.

04 Nisan 2024 14:54

Aralık 2023te aldığım Dyson Gen5 detect süpürge tam tamına 3 ay sonra lastikleri sökülüp hava kaçırmaya başladı. Dyson müşteri hizmetleriyle gerçekleştirdiğim görüntülü görüşme üstüne yeni ana hazne göndereceklerini söylediler. 3 hafta geçti tam tamına 3 hafta! Hala stok yok ve süre bile veremiyorlar. Ayrıca cihaz çok fazla hava kaçırdığı için olduğunu düşünüyorum kendi kendine kapanmaya da başladı. Yani 30 bin tl para verip süresiz yedek parça bekleyip cihazı da kullanamıyorsunuz. Nereden tutarsan tut r. Z. L. T bir firma. Kimse parasını çöpe atmasın. Çok daha iyi markalar mevcut. Lütfen kimse yaptıkları reklamlara kanmasın. Ben gerçekten hakkımı da paramı da helal etmiyorum.

04 Nisan 2024 14:53

07 Mart 2024 18:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

08 Mart 2024 15:20

Geri dönüş için sizi bekliyorum.

15 Ağustos 2024 12:07

Teşekkürler

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
27 Mart 2024 13:00
Dyson Süpürge Silikon Soyulması
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
07 Ağustos 2023 00:37
Aslı sonuçtan çok memnun

Aslı
07 Ekim 2023 11:34
"Cihazımdaki sorunlu kısım tamir edildi. Süreç hızlıydı. Teşekkürler"
Dyson Hazne Kenar Silikonları Deforme Oldu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5 Süpürgede Kalite Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

14 Temmuz 2025 17:43