Duygu
24 Temmuz 2024 16:15

Dyson Gen 5 Prusya mavisi-bakır model aldığım süpürgenin halı başlığı bozuk geldi. Halı üzerinde çalışmıyor. Aynı zamanda görseldeki renk değil farklı renk gönderildi. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde yeni başlık için sipariş oluşturuldu fakat stokta olmadığı için henüz gönderilemeyeceği söylendi. Ne zamana kadar bekleyeceğiz. Aynı problemi arkadaşımda yaşadı aylardır başlık bekliyor. Dyson'ın İnsanları mağdur etmekte üstüne yok. Ben süpürgemi kullanamıyorum. Yakın zamanda gönderilmezse Tüketici Hakları'na başvuracağım

29 Temmuz 2024 16:33 (Şikayetten 5 gün sonra)

Zeynep
Zeynep

Merhaba, 2.5 aydır başlık bekliyorum ömrümde bu kadar para verip böyle sıkıntı çektiğim görülmedi. Resmen paramla rezil oldum. Başlık bozuk gövde motor kısmı 4 kere değişti ürün kusurlu ve Dyson kabul etmiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum sonuç bekliyorum. Ücret iadesi talep ettim. Bence sizde başvurun. Değmez bu paraya bu sefalet

Keziban
22 Kasım 2024 21:00
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Şenay
03 Aralık 2024 20:04
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Halı Başlığı Renk Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

14 Ocak 2025 00:11