Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Firmasi Mağdur Ediyor

Dyson Firmasi Mağdur Ediyor
05 Nisan 2024 11:59

Dyson markasından süpürge satın aldım. Garanti kapsamında işlem yaptırmak üzere müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün seri numarasını ve fatura bilgilerini verdiğim halde, sistemlerinde ürünün başka bir kişi üzerine kayıtlı olduğunu belirterek işlem yapamayacaklarını ifade ettiler. Ürünü 24 Ocak 2023 tarihinde tamir için Gulf Sigorta aracılığıyla Smart Servis adında bir yetkili firmaya göndermiştim. Bu firma, Dyson sistemlerine yedek parça işlemi için hangi bilgileri girmişse, ürün şimdi onların üzerine görünüyor. Dyson, bilgilerimizin uyuşmadığını gerekçe göstererek işlem yapmıyor. Mağdur oldum. Ürünü satın aldığımda Dyson sistemine kayıt ettirmem gerektiği konusunda bilgilendirilmediğimi belirtmek isterim. Ürünü Teknosa'dan satın almıştım. Yaşadığım mağduriyet nedeniyle bahsi geçen tüm firmalardan şikayetçiyim.

09 Nisan 2024 13:14 (Şikayetten 4 gün sonra)

09 Nisan 2024 13:24

Dyson destekten aradılar. KVKK gereği biz bilgilerinize erişemiyoruz. Bu yüzden işlem yapamıyoruz. Daha önce adınıza işlem yapan servisle görüşmeniz gerekiyor diye klasik cevaplarını verdiler. Yani sonuçta bir şey düzelmedi.

15 Nisan 2024 14:26

Sorununu çözmediler

Hakan sonucu yetersiz buldu

Hakan
01 Şubat 2024 12:48
Dyson Yedek Parça Tedarik Sorunu
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
13 Ocak 2025 11:27
Dyson Servisinde Kırık Parça Sorunu Ve İlgisizlik
Dyson Servisinde Kırık Parça Sorunu Ve İlgisizlik
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
03 Ekim 2024 11:47

01 Nisan 2024 19:29
Teknik Serviste Hasar Gören Ürün İçin Dyson Ve Media Markt Mağduriyeti
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt
23 Nisan 2024 15:04