Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Filtre Uyarısı Tıkanıklık

08 Nisan 2024 22:17

Bir yıl oldu. Dyson V12 aldım ve bir yıldır sorun yoktu. Ancak son bir aydır filtre uyarısı verip çalışmıyor ve evi süpüremiyorum. Beş defa aynı sorunla servise gönderdim. Bir sorun olmadığını söyleyip geri gönderiyorlar. Eve geldiğinde aynı sorun devam ediyor. Kendi servis yerine götürdüm, bu şekilde kullanmamı söylüyorlar. Kullanamadığımı söylediğimde değişim ya da para iadesi istediğimi belirttim fakat kabul etmiyorlar. Daha bir yıl garantisi olan cihaz elimde kaldı. Verdiğim para ne olacak? Bu kadar büyük bir marka olan Dyson'dan aldık. Bu muamele doğru mu? Hiçbir şeyi kabul etmiyorlar. Benim mağduriyetim ne olacak? Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

15 Nisan 2024 17:26 (Şikayetten 6 gün sonra)

15 Nisan 2024 23:33

Umarım yardımcı olursunuz cihaz artık gırgır gibi süpürüyor çekmiyor performansı düştü cihazın

Hilal

25 Eylül 2023 10:25
"Ürünüm yenilendi. Teşekkürler..."

Özlem
14 Ağustos 2024 00:36
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Nurşen
15 Mart 2024 08:35