Vasfiye sonuçtan memnun değil

Dyson Eksik Parçalarımı Göndermiyorlar

Dyson Eksik Parçalarımı Göndermiyorlar
07 Haziran 2024 09:40

Dyson Türkiye'den şikayetçiyim. Bana ait olan, faturası benim üzerime olan cihazı garantiye gönderdim. Garantiden bana göndermeleri tam 2 ay sürdü. Cihazımı bana göndermediler; 2 ay sonra gönderim oldu. Bu sefer de eksik bir şekilde göndermişler. Şimdi de parça parça eksikleri göndereceğiz dediler ama hâlâ eksik parçalarımın çoğu gönderilmiyor. Az da değil, 7 parça eksik. Eksik olan parçaların isimlerini anlayamadıklarını söylüyorlar. Kendi sattıkları cihazın parçalarını bilmiyorlar. Müşteri temsilcilerinin arasında çok sert üslupları olan temsilciler var. Fazla da bilgileri yok; her şeye 'yetkili departman sizi arasın' diyorlar. Hiçbir şekilde sorunumuza çözüm bulmuyorlar.

08 Haziran 2024 14:26

Hepsiburada üzerinden Dyson v15 submarine süpürge aldım cihaz arızalı çıktı sevişe gönderdim değişim ve iade formu çıktı satıcı kendileri olmadığı için değişim yapmadılar daha sonra arayan temsilci değişim yapacaklar büyük ihtimal diyerek cihazın tüm parçalarını istedi gönderdim bende daha sonra değişim hiçbir şekilde yapılmayacak denildi bende cihazımı istedim Hepsiburada iade etmek için cihazımı 2 ay göndermediler 2 ay sonra gönderildi 7 parça eksik bir şekilde kendi parçalarımın nerede olduğu asla belli değil bana ait olmayan parçaları göndermişler gönderilenler arasında da, eksik parçalar için sipariş oluşturduk dediler şimdi de stok yok diyorlar ne yapmaya çalışıyorlar asla anlamış değilim benim parçalarım nerede serviste bir karışıklık olmuş diyorlar beni mağdur ettiler aylarca etmeye de devam ediyorlar sorunum bir an önce çözülmesini istiyorum böyle büyük bir firmanın insanları bu şekilde mağdur etmesi gerçekten inanılır gibi değil.

07 Haziran 2024 10:01

Eksik parçalarımın 2 tanesinin stoğu olmadı için stok beklemem söylendi ben tüm parçalarını eksiksiz gönderim yaptım halde hem eksik gönderim yapıyorlar hem de benden yine beklemem söyleniyor 2 ay bekledim zaten kendi cihazımı bana göndersinler diye şimdi de parça beklemek zorundayım. Aylardır mağdur ediliyorum üstelik de kendi cihazım üzerinden onlardan hiçbir şey talep etmiyorum tek istediğim servise gönderdiğim cihazımı bana göndermeleri onu bile doğru düzgün yapmıyorlar yarım yarım gönderim yapıyorlar.

11 Haziran 2024 11:10 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
31 Mayıs 2025 23:38
Servis Parça Temini Sorunu Ve Garanti Süresi Endişesi
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
11 Mart 2024 14:55
Ertan sonuçtan çok memnun

Ertan
13 Mayıs 2025 00:03
"Dyson yenisi ile değiştirdi teşekkür ederim"
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
01 Ocak 2024 22:39