Dyson Daha Servise Gitmeden Ödenen Yüksek Ücret

Özgecan
14 Ağustos 2024 22:06

Dyson şarjlı dikey süpürgemin temizleme başlığı dönmediği için telefonla müşteri hizmetlerine ulaşıp servis hizmeti almak istedim. Servis kaydı oluşturarak 5600 TL ödemem için mail ile link gönderdiler. Daha cihazı görmeden ne için ödeme yapacağımı sordum. Şikayetinize göre en üst seviye tamir ücretini alıyoruz, servis sürecinde size bilgi verilecek dendi. Belki de kolaylıkla çözülebilecek bir arıza için neden daha kayıt aşamasında böyle yüklü bir ödeme yaptığımı sorduğumda daha düşük tutması durumunda bilgi vereceğiz ama ücret iadesi yapamıyoruz dediler. Dyson gibi bir firmanın böyle mantıksız bir servis hizmeti vermesine inanamıyorum. Tabi ki bu ödemeyi yapmayacağım ama makineyi de herhangi bir servise vermek istemiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

profile profile
Özgecan
18 Ağustos 2024 13:47

Dyson müşteri hizmetlerine durumu açıklayan bir mail attım. Cevap olarak servis ücretlerini biz belirlemiyoruz dediler. Yetkili servis sizin sorumluluğunuzda olmalı ve ben servis ücretini değil uygulamayı şikayet ediyorum size dedim. Herhangi bir işlem yapamayacaklarını belirttiler. Şimdi hem yetkili servisin çalışma şeklini hem de müşteri hizmetlerini Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ediyorum.

20 Ağustos 2024 11:24 (Şikayetten 5 gün sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
20 Aralık 2024 19:55

Gülşah
09 Ekim 2024 17:59
Dyson Servisinde Garanti Kapsamı Ve Ödeme Sorunu

Dyson Türkiye'de Tamir Skandalı!

Serkan
07 Nisan 15:14