Gözde sonuçtan memnun

Gözde
18 Ocak 2024 11:33

20 Ağustos 2023 tarihinde Dyson Airwrap aldım. Aradan beş ay gibi bir süre geçmesine rağmen saç şekillendiricimin büyük yuvarlak hacimlendirici fırçası, cihaza oturmamaya ve saçımı yaparken sürekli çıkmaya başladı. 17 Ocak 2024 tarihinde öncelikle hızlı iletişim sağlamak için (0 538)********67 numaralı WhatsApp destek hattına, sorunumu belirten videolu mesaj attım. Ancak düzgün bir iletişim sağlayamadık. Mesajlara 20-25 dakika sonra cevap verilip, yazdıklarımın bana iletilip iletilmediğini sürekli sordular. Bir görüşmede üç ayrı temsilci 'Nasıl yardımcı olabilirim?' diye sorarak görüşme sağlamaya çalıştı. En son görüşme sağladığım temsilci, bir problem sebebiyle kendi yazdıkları mesajların bana geç ulaştığını söyledi. Oradan bir çözüm alamadığım için (0 850) 532 11 44 destek hattından yardım aldım. Görüştüğüm temsilciye sorunumu ilettim, kendisi tam olarak anlamak için TechSee bağlantısı göndererek cihazın bahsettiğim sorununu inceledi ve hızlıca talep oluşturdu. Fırça başlığının yenisini siparişe ekledi ve benim fırçamın stoğunun şu an ellerinde olmadığını, tedarik edilmesi halinde (bir zaman dilimi belirtemeyeceğini) hızlıca gönderim sağlayacaklarını söyledi. 18 Ocak 2024 yani bir gün içerisinde yeni başlık adresime teslim edildi. Paketi açtığımda, gönderilen parçanın benim parçamla aynı olmadığını gördüm ve tekrar (0 850) 532 11 44 numarayı arayarak durumu izah ettim. Görüşme sağlayan temsilci, benim başlığımın stoğu olmadığı için ince başlığı gönderdiklerini, gözle görülür bir fark varken iki ürünün de işlevinin aynı olduğunu söyledi. Ben kendisine denediğimi ve işlevin aynı olmadığını, benim başlığımın daha kalın bukleler yaptığını söyledim ve cihazın kendi başlığının gönderilmesini talep ettiğimi belirttim. Temsilci, ürünün stoğunun olmadığını ve gelmesi halinde ne kadar süre bilinmez, on gün aralıklarla arayarak bilgi almamı ve tedarik durumunda kendi başlığım için talep oluşturmamı söyledi. İşlevlerinin aynı olmadığını bilerek yine de sitelerinden kontrol ettiğimde, işlevlerin aynı olmadığını gördüm. Kalite böyle bir şey değil. Ben, ürünüme ait olan başlığın tedarik edilerek tarafıma gönderilmesini istiyorum. Benim başlığımın ve gönderilenin görselini, ne amaçlarla kullanıldığını da ekliyorum; belli ki bazı temsilci arkadaşlar bunu bilmiyor!

24 Ocak 2024 12:03 (Şikayetten 6 gün sonra)

Şenay
20 Ekim 2023 14:02

Dyson Airwrap Cihazımda Teknik Sorun Ve Eksik Parça Mağduriyeti!

Şeyma
29 Ekim 2025 17:52
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
30 Mayıs 2024 15:22
Dyson Cihaz Ve Müşteri Hizmetleri
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
23 Kasım 2023 15:52