Er Sal sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Çabuk Bozulan Halı Başlığı

Dyson Çabuk Bozulan Halı Başlığı
19 Şubat 2024 10:39

Dyson halı başlığı 3 ay önce bozuldu ürünü alalı 2 ay olmuştu yenisi yollandı gönderilen halı başlığı gene aynı arızayla bozuldu çok yüksek ses çıkarıyor ve bir süre sonra duruyor dönmüyor, Dyson müşteri hizmetlerini aradığımda 3 ay önce gönderildiği için yenisi gönderilmeyecek denildi hiçbir şekilde kullanıcı hatası değil tamamen halı başlıkları bir süre sonra arıza veriyor, bir an önce kullanıcı hatası bile olmayan halı başlığı gönderilmesini talep ediyorum.

12 Mart 2024 11:00

Dyson v8 absolut almıştım hala garantisi devam ediyor halı başlığı bozuldu garantisi devam ettiği halde işte ileri geri yaptırmayacaksınız o şekilde bozuluyor falan diye bir sürü bahaneler sürüp garanti kapsamında olmasına rağmen bozulan halı başlığını yollamıyorlar

26 Şubat 2024 11:58 (Şikayetten 7 gün sonra)

26 Şubat 2024 12:07

Hiç kimseye Dyson tavsiye etmiyorum almayın sakın satış sonrası ürünlerinin arkasında durmuyorlar çözüm sunmadılar ve ben ürünü şu an kullanamıyorum

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
07 Şubat 2024 20:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 21:01
Şehriban sonuçtan hiç memnun değil

Şehriban
26 Ocak 2024 13:59