Şeymanur sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Bozuk Ürüne Geri Dönüş Yapmıyor

24 Aralık 2023 16:10

Dyson'dan iki adet ürün satın aldım ve her ikisi de sorunlu çıktı. Geçen yıl aldığım saç kurutma makinesi, birkaç ay önce sık sık kapanmaya başladı ve servise gönderdim. Ancak tamir edilmeden geri gönderildi. İkinci kez gönderdiğimde ise kargo sürecinde kayboldu ve iadesini talep ettim. Beni bir ay boyunca beklettiler ve oyaladılar. İstememe rağmen yenisini gönderdiler. Altı ay önce satın aldığım v10 model süpürgeyi ise son taksitini bu ay ödedim ve kullanırken beş ila on dakika aralıklarla kendiliğinden kapanıyor.
Ürünlerinize güvenim kalmadı ve satın aldığıma büyük pişmanlık duyuyorum. Bu süpürgeyi servise göndermek istemiyorum çünkü onarılmayacağını düşünüyorum. Bana güncel fiyatı üzerinden iade yapılmasını talep ediyorum ve ürününüzü kullanmak istemiyorum.
Şikayetlerimi her platformda dile getireceğim ki başkaları da görsün ve sizin sorunlu ürünlerinizden vazgeçsin. Kimsenin sizin sorunlu ürünlerinizle uğraşmak zorunda olmadığını düşünüyorum. Ayrıca e-postalarıma bile dönüş yapılmıyor. Dyson büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Piyasada birçok kaliteli ürün ve marka bulunuyor.

29 Aralık 2023 15:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

06 Ocak 2024 10:43

Ürünü değiştirmeyi kabul etmiyorsunuz, servise gönderdim mecburen. Sizin kadar müşteriye önem vermeyen bir marka görmedim, sizden 2 ürün aldım 2si de bozuk çıktı ve buna rağmen çözüm sunamıyorsunuz. Bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım, yapmayı düşünenleri de vazgeçiriyorum. Ben size o kadar parayı iyilik olsun diye vermedim, karşılığında kaliteli ürün için para verdim. Yazık size

Elif
09 Aralık 2023 09:16
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
04 Kasım 2024 13:25
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
11 Mayıs 2024 12:11