Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Batarya Ve Yedek Parça Tedarik Edemiyor

06 Mayıs 2024 02:20

Beş yıldır kullanmakta olduğum Dyson V11 süpürgem bir gün aniden çalışmamaya başladı. Dyson'ı aradım, çağrı merkezindeki hanımefendi 'Tuşu bozuk, 4700 TL'ye mal olur sanırım, gönderirseniz servis bakar' dedi, WhatsApp üzerinden canlı bağlantı ile. Eğer başka bir sorun varsa ve masraf az ise iade edeceklermiş. Ekstra bir masraf çıkarsa onu ödemem gerekecekmiş. Normal servise götürdüm, onlar tuşun sağlam olduğunu söylediler. Tekrar Dyson'ı aradım, yine canlı bağlantı kuruldu ve bataryanın bittiği söylendi. Tam iki aydır Türkiye'de batarya bulunmuyor. 'Kayıt yapın, bildirimleri açın, gelince e-posta göndereceğiz' dediler. Belki on kez aradım ama batarya hâlâ yok. Birçok yedek parça tedarik edilemediği için aylardır şikayetler var. Neden? Fenomenlere ürünü tanıttılar, kullandık, eyvallah; ancak artık parçaların yenilenme zamanı geldi ve gördük ki yedek parça ihtiyacınız varsa, satış odaklı ve asla çözüm sağlayamayan bir firma olduğunu anladık Dyson. Bu arada, arayan herkese sorunun ne olduğunu bilmeden iki dakikalık görüntülü görüşme yapıp ücret talep ediyorsunuz. Ya ben 4700 TL'yi baştan gönderseydim, 'Tuşu değiştirdik' diyeceklerdiniz ama 'Bataryanız da bitmiş, hadi 5000 TL batarya, filtreniz de eski, hadi 2000-3000 TL filtre' diyecektiniz. Bu durum gerçekten şaka gibi. Hakem Heyeti gibi her yere başvuru yaptım ve her platformda bu durumu anlatacağım. Dyson gerçekten hayal kırıklığı yarattı.

11 Mayıs 2024 12:58 (Şikayetten 5 gün sonra)

16 Mayıs 2024 23:51

Cumartesi günü başka bir görüşmedeyim alttan Dyson aradı bu şikayet için. Tabi telefonum meşgul, sonra bir daha aramadı. Ben aradığımda batarya serviste değişmiyor, siz edineceksiniz diyen Dyson 4700 TL ödersem servise gönderebileceğimi serviste değişeceğini söyledi. Bana gönderdikleri linkte batarya 1999 TL sitede 4999 ısrarla sordum elimde yazışmalarda var bakın bu fiyat farklı emin misiniz sizin linkten mi alacağım dedim ısrarla evet yolladığımız link doğru dediler, hoş iki linkte de stok yok. Peki dedim batarya bu fiyat değil 4700 TL neden, max servis ücreti o olduğu için dediler ama ben eminim ki 4700ü yatırıp yollasam bu sefer şurası bozuk deyip bir daha batarya ücreti isteyecekler, neden 300 TL eksik ücret alıp daha önce asla serviste olmaz dedikleri bataryayı değiştirsinler. Neşe Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum genel müdürlerinin mailine ulaşmaya çalışıyorum ayrılmış 3 ay önce zaten bu parça temin edememe sorununda 4 aydır var. Servisten birine başka bir şekilde ulaştım biliyorsunuz Dyson sizi servislerde asla görüştürmüyor, doğruladı stoklarını olmadığını yeni genel müdürlerinin iletişim bilgisini bulamadım, belkide atanmadı ondan bu başı boşluk. Şimdi Dyson'ın kendi ülkesinde kim varsa ne iletişim bilgisi bulursam onlara da göndereceğim bu yazışmaları konuşmaları nefret ettirdiniz markanızdan ama asla peşini bırakmayacağım bana önce tuşu bozuk sonra tuş ok bataryası bitik dediğiniz süpürgeyi ücret almadan bakıp bana nesi olduğunu söyleyeceksiniz, neden linkte 1999 TL olan bataryanın cihazın resmini atıp emin misiniz diye yazışmamıza rağmen 4999a sattığınız, şimdi de 4700e serviste değiştireceğinizi anlatacaksınız ne eksikse temin edecek siniz bütün işi gücü bıraktım sonuç alana kadar tek işim sizsiniz

Kadir
23 Ekim 2023 15:57
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
24 Haziran 2023 10:36

Feyza
18 Aralık 2024 17:51
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11: Yüksek Fiyat, Düşük Memnuniyet

Gülçin
20 Aralık 2024 23:35
Dyson V11: Yüksek Fiyat, Düşük Memnuniyet
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
28 Eylül 2024 14:50