Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Saç Şekillendirici Ürünün Bozuk Çıkması

22 Kasım 2023 13:27

Dyson.com.tr adresinden bir adet V11 süpürge ve Dyson Airwrap seti satın aldım. Ürünler elime ulaştığında Airwrap'ı denedim ve ışığı sürekli yanıp sönüyordu. 'Herhalde böyledir' diye düşündüm. Daha sonra fırça başlığını taktım, ürünü çalıştırdım ve beş saniye sonra kendiliğinden durdu. 'Acaba kendiliğinden mi duruyor, ürün böyle mi çalışıyor?' diye kendi kendime düşündüm. Birkaç kez daha denedim, ancak olmadı. Farklı bir başlıkla denediğimde de aynı sorunu yaşadım. İnternetteki videoları izledim ve yorumlara baktım. Benzer şikayetlerin genellikle fan kısmında bir arıza olduğunda ya da fanın temizlenmesi gerektiğinde yaşandığını gördüm. Türkiye şartlarında 16.999 TL'ye satılan bir saç şekillendiricinin, ilk defa elime geçtiğinde nasıl bozuk olabileceğini soruyorum. Bu kadar para verdiğim halde bana neden bozuk ürün gönderildi? Servisi aradığımda bana bir link göndereceklerini, oradan görüntülü konuşarak ürünü göstermemi istediklerini söylediler. 'Ürünü servise gönderirsem, tarafıma yeni bir ürün mü gönderecekler yoksa elimdekini tamir edip mi gönderecekler?' diye sordum. 'Buna servis ekibi karar verir. Ürün yapılabilirse yapıp gönderirler ya da yenisini gönderirler' denildi. İlk defa satın alıp daha taksitini bile ödemediğim bir ürünü, üretici hatası olduğu için neden tamire vermek zorunda kalayım ki? Bana direkt olarak yenisinin gönderilmesi gerekmez mi? Müşteri hizmetlerini arayıp iade kaydı oluşturdum ve evden teslim alınmasını istedim. Gerekli işlemler yapıldı ve telefonu kapattık. Sonra 'Kolay gelsin' ve Dyson'dan bir mesaj aldım: 'İade talebiniz iptal olmuş, arayıp tekrar iade kaydı açmanız gerekiyor.' Tekrar aradım ve bu sefer bozuk ürün gönderildiği için şikayet kaydı oluşturmak istediğimi söyledim. Müşteri temsilcisi 'Notunuzu ilettim' dedi. 'Şikayet kayıt numarasını öğrenebilir miyim?' dediğimde ise 'Bir kayıt açmadım, not olarak ilettim' dedi. 'Ben not olarak iletmek istemiyorum ve bir şikayet kaydı oluşturmak istiyorum' dedim. Müşteri temsilcisi 'Biz oluşturamıyoruz, burası müşteri temsilciliği, her işi biz yapamayız' gibi bir cümle kurdu. Kısacası, bir daha asla Dyson ürünleri kullanmayacağım ve çevremdeki hiç kimseye de aldırmayacağım. Alacak olana da engel olacağım. Bu kadar para verip hevesle beklediğim ürünün bozuk çıkmasına mı üzüleyim yoksa çalışanların tutumuna mı? Umarım artık tüketicilere ürünlerinizi test ederek gönderirsiniz.

25 Kasım 2023 19:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

06 Aralık 2023 14:27

Beni arayacaklarını söylediler ancak hiç kimse aramadı ayrıca müşteri hizmetlerini aradığımda bana iade işleminin olduğunu söyleyerek ayrıca bir referans kodu verildi ancak bankayı aradığımda bana bu kodun geçerli olmadığını ve herhangi bir iade işlemi olmadığını söylediler Dyson WhatsApp canlı desteğe yazdığımda size yüksek öncelikli bir dosya açıyorum denildi şimdi soruyorum size daha önce görüştüğüm kişi bana neye istinaden iadenin olduğunu söyleyerek bir referans kodu paylaştı? Bu yalan beyan değil midir? Bu ne biçim bir marka ve ne biçim müşteri hizmetleri! Bir an önce para iademin gerçekleşmesini istiyorum.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
05 Eylül 2024 18:34
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim

Ebru
16 Nisan 2025 14:34
Dyson Airwrap İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor, Değişim Talebim Karşılanmıyor

Özge
22 Nisan 2025 17:59