Canan sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 19:48

Dyson Airwrap fön başlığı, saçlarımı sıkıştırarak koparıyor. Müşteri hizmetleriyle görüşüp durumu göstermeme rağmen, üründe hiçbir sıkıntı olmadığını ve hepsinin bu şekilde olduğunu, saçımda problem olduğunu söylediler. Saçım kısa ve yoğun olmamasına rağmen koparmasının normal olduğunu ifade ettiler. Oysa başka müşterilerin aynı problemi yaşadıklarını ve yeni başlıkla değiştirildiğini videolarda görmüştüm. Üstelik öneri olarak saçlarımı farklı bir yönde fönlememi önerdiler ki bu, dalga geçer gibi geldi. Tonlarca para verip saçlarımın kopmasına neden olması bir yana, müşteri hizmetlerinin bu şekilde yanıt vermesi ayrıca üzücü.

27 Şubat 2024 09:44 (Şikayetten 7 gün sonra)

07 Mart 2024 21:32

Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar

31 Ağustos 2024 23:41

Fön başlığı artık makine tutmuyor düşüyor hemen

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Başlığı Sallanıyor

Neşe
27 Mart 2024 16:56
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren

02 Ekim 2024 20:38
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
09 Mayıs 2024 09:59
"Sorunla ilgili geri dönüş sağlandı. Süreç çok uzun sürdü ancak cihazın gövde kısmı değiştirildi sorun çözüldü. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum."
Dyson Kategorileri