Cerem
17 Aralık 2024 18:55

Yaklaşık 1 hafta önce Teknosa mağazasından Dyson Airwrap'i aldım. Kullanmaya daha yeni başladım ve ince konik başlığının hatalı üretim olduğunu gördüm. Başlığın ucu hareket ediyor ve bu durum sonucunda arasına saçım sıkıştı, öylelikle fark ettim.
Daha sonra makineye baktığımda da makinede birleşim yerinde ayrık olduğunu fark ettim. Dyson'u aradım, görüntülü olarak kontrol ettiler ve konik başlığın değişmesi gerektiğini söylediler. Yedek parça için stoğu benim takip etmem gerektiğini söylediler.
Bu kadar büyük bir marka ve bu kadar pahalı fiyatlar verip aldık. Daha hiç kullanmadığım bir cihaz hatalı çıkıyor ve bu makinedeki boşluğun olabileceğini söylediler. Baktığım zaman hiç kimsenin makinesinde böyle bir boşluk olmadığını görüyorum.
Bunun yanı sıra, bir de konik başlıkta hata var ve başlığı tekrar göndereceklerini söylüyorlar. Başlık stokta yok, üstüne üstlük her gün ben sorguluyorum, kendileri başlık stoğa gelince haber vermiyor. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Makineyi daha yeni aldım ve kullanamıyorum, ne zaman geleceği belli bile değil. Ben neden daha yeni aldığım makinenin istediğim başlığını kullanamıyorum? Bunu tedarik edemiyorsan neden satışı yapılıyor?
Ayrıca eminim ki benim makinem de hatalı çünkü kimsenin makinesinin birleşim yeri arasında boşluk yok ve bu boşluk ön tarafında yok, arka tarafında var. Zaten görselini de ekledim. Ama bunu kabul etmeyip bir sorun yok diyorlar.

23 Aralık 2024 16:58 (Şikayetten 5 gün sonra)

Buse
01 Ocak 2025 20:52

Büşra
16 Mart 2024 19:57
Dyson Başlık Oturma Sorunu Ve Müşteri Temsilcisi İlgisizliği

Dyson Airwrap Bozuk Çıktı.

Çiğdem
03 Eylül 2024 15:42
Dyson Airwrap Bozuk Çıktı.
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
05 Eylül 2024 18:34