Büşra
16 Mart 2024 19:57

Yaklaşık 1 sene önce Teknosa mağazasından Dyson Airwrap isimli saç bakım ürününü aldım. Aldığım ilk gündem itibaren Bir başlık oturma sorunu vardı. Hatta ilk aldığım günlerde WhatsApp destek hattına bunu bildirmiştim fakat sonrasında taşındığım için randevumu iptal etmek zorunda kalmıştım ve aldığım günden beri başlıkta sorun yaşıyorum bugün makinenin içerisinde bir yerde kırık gibi bir şey olduğunu tespit ettim.

Makinemi kullanamıyorum bile defalarca talep oluşturmama rağmen marka hala tarafıma dönüş yapmadı. Bir sürü video mail ve mesaj attım ama asla dönüş yok ürünüm ya tamir edilsin ya da ücreti iade edilsin.

19 Mart 2024 11:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Airwrap Bukle Başlıklarında Sürekli Sorun Ve Çözüm Beklentisi

17 Aralık 2024 18:55
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
17 Ekim 2025 00:38
"Merhabalar, şikayet var'a yaptığım şikayetten 6 gün sonra bana ulaşıldı ve cihazım incelemeye alındı, ürünün arızalı olup tarafıma yeni bir cihaz gönderileceği bilgisi verildi. Keşke en başında süreç bu şekilde ilerleseydi ama yinede sonuçtan memnunum, teşekkür ederim."

Dyson Kategorileri