Dyson Airwrap Bozuk Çıktı.

Dyson Airwrap Bozuk Çıktı.
Çiğdem
03 Eylül 2024 15:42

Ocak ayında kendi internet sitesinden Dyson Airwrap aldım. Fön başlığı sürekli sallanıyor ve yerinden çıkıyordu. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Görüntülü görüşmede başlığın hatalı olduğunu, yeni başlık göndereceklerini söylediler. Ama stok yokmuş, tamam beklerim dedim. Üstünden aylar geçti. Dönüş yok. Defalarca kez aradım, mail attım. Ama yok. Aradığımda dosya oluşturalım, sizi arayacağız diyorlar. Aramıyorlar, stokta gelmiyormuş güya. Ama yeni Airwrap'ler binlerce satılmaya devam ediyor. Ben bu kadar para verdiğim ürünü kullanamıyorum. Ürünü ben bozmadım. Bana arızalı gönderildi. Garantisi var. Kimse ilgilenmiyor, sorunumu çözmüyor. Tamir yapmıyor, yeni ürün göndermiyor. Sadece oyalıyorlar. Markaya güvenimi tamamen kaybettim, nefret ettim. Lütfen sorunumu çözün, bana yeni ürün gönderin. Çünkü ürünüm arızalı!

profile profile
04 Eylül 2024 11:59 (Şikayetten 20 saat sonra)

Dyson Airwrap Başlık Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Nursu
13 Mart 2025 18:39
Dyson Airwrap Başlık Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Merve
23 Kasım 2024 15:26
Ferrahi sonuçtan hiç memnun değil

Ferrahi
27 Ocak 2025 21:01

Dyson İletişim Sorunlarıyla Dolup Taşan Müşteri Deneyimi

Sude
08 Nisan 2025 13:29
Dyson İletişim Sorunlarıyla Dolup Taşan Müşteri Deneyimi
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap'te Sürekli Beyaz Işık Ve Başlık Sorunu, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

Ezgi
19 Haziran 2025 20:28