Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Adına Güvendim Ama Sonuç Hayal Kırıklığı

Dyson Adına Güvendim Ama Sonuç Hayal Kırıklığı
Ayfer
24 Eylül 2024 19:01

Dyson dikey süpürge ile ilgili şikayetim var. V15 süpürgemin üst kısmındaki boyaların kalkması ve de plastik mor kısımların deforme olması. Şikayetimi Dyson müşteri temsilcisine görsel olarak da gösterdim. Aldığım cevap, ürünün kozmetik kısmından sorumlu olmadıkları, sadece ürünün çalışma performansının önemli olduğunu söylediler. Dyson gibi dünya çapındaki bir firmanın kozmetik yani dış estetiğine önem vermediğini gösteriyor ama ürünü pazarlarken durum öyle değil. Ürün tanıtımlarında estetik konusuna ağırlık veriliyor. Ürünüm daha bir sene oldu ama görsel berbatlaştı. Ayrıca bir sene içinde iki kez parça değişimi oldu. Şikayetimin göz ardı edilmesini istemiyorum. İlgililerin bu soruna çözüm bulmasını rica ediyorum. Çok güvendiğim Dyson hayal kırıklığı. Lütfen prosedürü değiştirin, kozmetik ve görseldeki deformasyonlara da çözüm bulun, tüketiciyi mağdur etmeyin. Fiyat olarak yüksek meblağlar veriyoruz. Dyson adına güvenerek.

29 Ekim 2024 20:38

Dyson müşterilerine çok duyarsız firma için müşteri memnuniyetliği önemli değil galiba dünya çapındaki bir firmanın böyle duyarsız olması hiç olmadı yakışmadı. Ürün şikayetlerimiz dikkate alınmıyor ama ürünü alırken o kadar reklam yapıyorlar ama ürün alındıktan sonra müşteriyle ilgilenmiyor benim v15 daha bir sene bile olmadan her yeri dökülüyor görüntüsü bozuldu boruyu takarken zorlanıyorum zaten boruyu taktığımda sallanıyor motor bölümündeki rengin soyulması mor plastikler tek tek çıkıyor daha ürün bir senelik bile değil Demek dünya kadar para verdiğimiz bu ürünleri bir seneden fazla kullanamıyacaz bence ürün değişimi yapmıyorlar imalat hatalarınıda kabul etmiyorlar ben buradan yetkililere sesleniyorum ben ürün değişimi talep ediyorum lütfen. Bari bunu yapın buradan bir şey daha söylemek istiyorum biraz daha sağlam ürünler üretin bir yıllık değil

26 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Banu sonuçtan hiç memnun değil

Banu
03 Şubat 2025 22:19
Dyson Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Cumhur
15 Temmuz 2025 18:25
Dyson V15 Süpürgede Kısa Sürede Deformasyon Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ada sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 22:27
Dyson V15 Süpürge Görsel Deformasyon Sorunu
Dyson V15 Süpürge Görsel Deformasyon Sorunu
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
14 Nisan 2025 12:11
"Şikayetimi çözüme kavuşturduğu için Dyson markasına ve temsilcilerine teşekkür ederim"
Dyson V15 Süpürge: Kronik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Dilber