Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Açılmamış Ürün İadesi

Dyson Açılmamış Ürün İadesi
16 Temmuz 2024 20:04

Hilltown AVM Dyson demo mağazasından eşim doğum günüm için Dyson Airwrap satın aldı. Ancak ürünü Airstrait istediğim için sadece hediye paketini açtık, kutuyu açmadık. Mağazaya iade için götürdüğümüzde ürünün yan tarafındaki bant çıkmış diye iade almadılar. Çok büyük mağduriyet yaşattılar. Ürün iade süresi içinde, 06.07.2024 tarihinde alınmış olup müşteri olarak iade hakkım var. Çok pahalı ürün asla açılmamasına rağmen belki de bize bu şekilde satıldı bilmiyorum. İade edemiyorum. Bu tarz müşterinin talebinin kanunen de karşılanması gereken süre içinde açılmamış kutuyu iade almamaları yasalara aykırı. 6502 sayılı kanuna aykırı şekilde hareketten dönülmesini talep ediyorum. Görsel eklenmiştir, asla tarafımızca açılmamış olup koli bandı tarafımızca sıyrılmamış, ürün çıkarılmamıştır. 20 bin TL'lik mağduriyet yaşatılıyor.

22 Temmuz 2024 13:10 (Şikayetten 5 gün sonra)

26 Temmuz 2024 21:48

Arayıp açılan kişisel bakım ürünlerinin iade alınmadığını söylediler. Ama ürün açılmamıştı defalarca dile getirdim en dış kargo koli bandının sıyrılması nedeniyle ürünü iade edemedim, mağazaya iade politikası olan bir ürün (20bin tl lik) elimde kaldı, şu an hala Dyson poşetinde duruyor, müşteriyi asla dinlemeyen sürekli aynı şeyleri söyleyen, yetkili birini bulamadığınız bir marka, her ürünüm Dyson ama aşırı pişman oldum, demo mağazada beni ağlattılar, ne paramı ne de hakkımı helal etmiyorum, mağazada satış sorumlusu ürünü açtı ilk kez o zaman gördüm artık orada tamamen ürün açıldığı için hakta iddia edemem, ben ürünü açmadan iade için götürmüştüm. Çok üzgünüm.

Sinem
29 Mayıs 2024 17:26

Seçil
03 Aralık 2024 12:44
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Kampanya Vaadi Yerine Getirilmedi, Mağduriyet Yaşadım

Selin
08 Eylül 2025 17:57
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
12 Şubat 2024 17:34