Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Kronik Arızalı Ürün Satışı Ve Satış Sonrası Hizmet Eksikliği

07 Ağustos 2023 17:41

Dreame l10s Pro robot süpürgeden kendime ve anneme birer adet aldım. Kendime aldığım süpürgenin 1 ay sonra paspasları durdu garantiye gönderdik güncelleyip 1 ay sonra geri gönderdiler. Bu süreçte müşteri hizmetlerine hep ilk sırada olmama rağmen asla bağlanamadım. Mail, canlı mesaj gibi bölümlerden cevap alamadım. Anneme aldığım süpürgede şimdi aynı arızayı verdi. Bu kronik bir hata olduğunu gösterir. Yoksa ben hiçbir teknolojik ürünün güncelleme için servise gönderilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Süreç çok uzun süpürgeyi götürüyorsunuz garantiye veriyorsunuz 1 ay bekleyip tekrar almaya gidiyorsunuz. Ürün rakiplerine kıyasla fiyat olarak çok yüksek ama keşke tercihimi biraz daha iyilerinden kullansaymışım. Resmen kronik arızalı bir ürünü bile isteye satmaya devam ediyorlar. Dreame markasının bu yaşattığı olayları dünyanın hiçbir ülkesinde yaşatamayacağına adım kadar eminim. Kronik arızalı bir ürünün nasıl olsa müşteri servise yollar güncelleriz mantığıyla satılmasının tüketici mahkemesinin gözünde de bir suç olduğunu düşünüyorum. Gerekli tüm birimlere başvuracağım. Dış teknoloji markalarının ülkemizde bu kadar rahat olmalarının önüne geçmeliyiz. 1 tane servis 1 tane çağrı merkezi çalışanıyla milyonlar kazanıp gitmemeliler.

profile profile
06 Eylül 2023 11:13

Ürünü servise gönderdim 1 aydır hiçbir işlem yapılmadan öyle duruyor. Vatan Bilgisayar'dan dreame robot süpürge alırsanız hem Vatan Bilgisayar'ın yetersiz satış sonrası hizmeti hem dreame'nin kalitesiz ürünü ve olmayan satış sonrası desteğiyle birlikte ürününüzün evinizden çok servis ve servis yolunda olduğunu deneyimlersiniz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Robot Süpürge İçin İade Ve Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Merve
22 Eylül 2025 11:28
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Garanti Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

Gökhan
11 Kasım 2024 19:10
Dreame Garanti Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dreame Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor Ve Değişim Yapılmıyor

23 Haziran 2025 14:42
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Dreame L10s Pro: Hayal Kırıklığı Ve Çözüm Bekleyen Sorunlar

Selim